Diana szerint Károly 5 szóval tette tönkre a házasságukat

A szívek királynője annak idején maga árulta el, mi volt az a rövidke mondat, amivel a férje mindent elrontott. Tudd meg, mi csúszott ki a száján!

Diana szerint Károly 5 szóval tette tönkre a házasságukat

Ha szereted a királyi családot, akkor már bizonyára nagyon sokat olvastál arról, mennyire nem működött annak idején Diana hercegnő és Károly herceg házassága. Előbbi fiatal volt és naiv, hitt az örökké tartó szerelemben, míg az utóbbi idősebb, sokat tapasztalt, aki titokban valaki másért epekedett

Szegény Diana mindössze 20 éves volt az esküvőjük idején, nem tudott különbséget tenni a fellángolás és a valódi szerelem között. Károly herceg a maga módján szerette őt, de inkább úgy tekintett rá, mint egy újabb royal kötelességre. Persze ezt a szívek királynője érezte és nagyon szenvedett tőle.

Károly herceg ezt komolyan gondolta?

Amikor Vilmos megszületett, végre igazán közel kerültek egymáshoz, hiszen a herceg elképesztően boldog volt, amiért Diana megajándékozta egy egészséges fiúgyermekkel. Később ismét bővíteni szerették volna a családot, ekkor lett terhes a hercegné Harryvel.

Mivel Károly másodszorra már kislányt szeretett volna és Diana hercegnő félt attól, hogy csalódást okoz, nem árulta el a férjének, hogy a baba kisfiú lesz. A szülőszobán azonban a trónörökös is szembesült a tényekkel és ekkor olyan szavak hagyták el a száját, amik miatt végérvényesen megromlott a házassága.

„Ó, Istenem, ez egy kisfiú!” – kiáltott fel Károly, amikor meglátta Harryt.

Diana hercegnő évekkel később maga árulta el egy újságírónak, hogy ez volt az az 5 szó szerinte, amivel a férje mindent tönkretett. Hihetetlenül fájt neki ez a mondat. A nyilatkozat után persze Károly védeni próbálta magát, azt üzente, ő csak viccelni próbált.

Még több

Szépség