2018.09.24.@ 11.09

Újabb cuki titok derült ki Harry és Meghan esküvőjéről

Ez is csak azt bizonyítja, Meg és Harry tényleg őrülten szerelmesek. Olvasd el a cuki sztorit!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újabb cuki titok derült ki Harry és Meghan esküvőjéről

Az elmúlt hónapokban az HBO-nál komoly munkában voltak, a csapatuk készített ugyanis egy dokumentumfilmet a királyi családról, a középpontban II. Erzsébet királynővel. Persze nem csak ő tűnik fel benne, hanem a többi rokon is. Köztük például Meghan hercegné, aki a film kedvéért „meglátogatta” esküvői ruháját, amit a nagy nap óta nem látott. Amikor belépett a szobába és ránézett, azonnal azt mondta: „Gyönyörű, igaz?” Látszott rajta, még mindig teljesen odáig van a ruhacsodáért.

Közelebb lépve Meg a fátyollal kezdett játszani, megdicsérte a csipke részletességét, majd úgy tűnt, keres valamit. Kiderült, hogy a „valami kékjét”. Egy pici kék szövetdarabot, amit a szoknya aljába varrtak be.

„Valahol itt van. Egy aprócska kék anyagdarab. Ez volt a valami kékem. Abból a ruhából van, amit az első randinkon viseltem!” – mesélte el Meghan hercegné. Hát, nem ez a legromantikusabb dolog, amit valaha hallottál?

A filmet, ami a Queen of the World (A világ királynője) címet kapta, október 1-jén mutatják be Angliában, majd később elvileg elérhető lesz angol nyelven a Youtube-on is. És, hogy kik szerepelnek majd még benne? Károly és Kamilla, Vilmos és Katalin, Anna hercegnő, illetve felesége mellett Harry herceg is feltűnik majd.

Címkék: dokumentumfilm esküvő esküvői ruha film harry herceg királyi család meghan hercegné queen of the world

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség