2018.09.25.@ 10.09

Egy hétig leragasztott szájjal aludt, ez történt

Egy lány elképesztően fura éjszakai szokást próbált ki. Kíváncsi vagy mit tapasztalt?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy hétig leragasztott szájjal aludt, ez történt
Biztos neked is megvan a kedvenc pozíciód alváshoz: hason, vagy az oldaladon fekve, esetleg a párnák közé fúrva a fejed , akár cuki plüssállatokkal körülvéve. Nos, Karenna Meredith észrevette, hogy a kipihentsége az ehhez hasonló jól bevált szokások ellenére is minőségi romlásnak indult. A lány gyakran felriadt az éjszaka közepén, néha torokfájással, amit eleinte persze csak az allergiaszezonnal tudott be és a reggelig fennmaradó órákat a REM alvási fázis üldözésével töltötte. Aztán egyik nap meglátta, hogy egy ismerőse az úgynevezett „száj-tapaszt” használja éjszakánként. Természetesen először szkeptikus volt és egy kicsit meg is ijedt. A technika lényege, hogy rákényszeríted magadat az orron át történő lélegzésre a szád helyett. Kényelmetlennek tűnik az elképzelés? Ne aggódj, Karenna Meredith is így gondolta, azonban nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy talán ez lehet a tuti megoldás az alvási gondjaira.
 
A különleges eszközt gyártó SomniFix szerint rengeteg előnye van annak, ha kipróbálod a tapaszokat, mint például a mély alvás, vagy a hatékonyabb szén-dioxid-oxigén csere. Jól hangzik ugye? A blogger lány úgy döntött, az egy hónapot a dolognak részben a felsorolt pozitív hatások miatt, részben pedig önmaga szórakoztatására. 
 
Ha száj-tapasszal fekszel le esténként, minden reggel úgy ébredhetsz, hogy IGAZÁN kipihented magad, és nem kell attól sem tartanod, hogy kevesebbet aludnál a szükséges 8 óránál! (Kivéve persze, ha dolgod van…) Azt pedig mondanunk sem kell, hogy így egész nap sokkal hatékonyabb és energikusabb leszel, így tehát az egész életedre kihatással van a dolog. 
 
A bónusz pedig, hogy a horkolás megszüntetésében is segít – úgyhogy ha a pasid hajlamos rá, érdemes neki is beszerezned egyet!
Címkék: 8 óra alvás alvás alvási szokások segítség alváshoz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség