2018.09.27.@ 06.09

Ezért féltékeny Katalin hercegné Vilmos hercegre

Maga a férj árulta el, miért akadt ki rá egy picit a felesége. Cuki sztori, olvasd el!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért féltékeny Katalin hercegné Vilmos hercegre

Ezen a héten Vilmos herceg Namíbiába utazott egy találkozóra, ahol a vadon élő állatok védelmével foglalkoznak. A herceg hivatalos beszédéből kiderült, hogy Katalin hercegné őrülten féltékeny, amiért férje elutazhatott néhány napra az egzotikus országba.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek Namíbiában, de azt sajnálom, hogy a feleségem, Kate nem lehet itt velem. Ő egyébként nagyon féltékeny is, mert én most megszakítások nélkül átaludhatok több éjszakát, mivel távol vagyok a csodálatos gyerekeimtől” – mondta mosolyogva Vilmos herceg, megnevettetve a közönséget.

Katalin hercegné épp a szülési szabadság végére készülődik és jelenleg minden idejét lefoglalja a három trónörökös, főleg a legkisebb, a pár hónapos Lajos herceg. Amíg Vilmos távol van, a nagyszülők és a gyerekek dadája segítenek neki, de valószínűleg a hercegnének így is rengeteg a teendője velük.

A királynő 1991-es látogatása óta egyébként Vilmos herceg volt az első a királyi családból, aki ellátogatott Namíbiába. Két biztonsági csapat kíséri, hogy ne történhessen semmi baj a hosszú út alatt. Ezenkívül pedig a brit kormány néhány tagja is vele tartott.

A herceg az utazás alatt találkozott már Nangolo Mumba alelnökkel, akivel az orvvadászat elleni intézkedésekről tárgyaltak, valamint az ország környezetvédelmi és idegenforgalmi miniszterével is.

Csütörtökön a Tanzániai Köztársaság elnökével ül majd le, akivel az illegális vadkereskedelem kérdését vitatják meg, és mielőtt hazatérne három csodálatos gyermekéhez, még ellátogat a Kenyában tréningező ír zászlóaljhoz is.

Címkék: Katalin hercegné királyi család lajos herceg namíbia vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség