2018.09.27.@ 12.09

Khloé Kardashiant megint megcsalja pasija?

A kosarast együtt látták valakivel, lehetséges, hogy újra félrelép! De vajon mit szól ehhez Khloé?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Khloé Kardashiant megint megcsalja pasija?

A Us Weekly úgy tudja, Khloé Kardashian pasija és gyerekének apja, Tristan Thomspon a múlt héten Los Angelesben bulizott, méghozzá Khloé nélkül, egy másik nővel. Pontosabban látták a kosarast, ahogy e flörtöl valakivel, aki nem éppen a gyereke anyja volt.

“Tristan egész este egy lánnyal beszélgetett és flörtölt. Közel kerültek egymáshoz, és fogdosták egymást, Tristan a lány fenekére is rátette kezét”

– mondta a lapnak valaki, aki szintén ott bulizott, ahol Khloé pasija. Arról nem tudni, hogy ennél több történt-e Tristan és a lány között, de pár paparazzó fotókat készített a férfiról, ahogy két lánnyal hagyja el a klubot. Persze az is lehet, hogy ők külön távoztak, csak véletlenül pont akkor léptek ki az ajtón, mint Tristan. De nehéz ilyen jóindulatúnak lenni azok után, hogy nem sokkal Khloé gyerekének születése előtt kiderült, a kosaras félrelépett.

Khloé mindezek ellenére még mindig együtt van a sráccal, és nem hajlandó senkinek sem beszélni kapcsolatukról, vagy arról, hogy miként érintette a dolog, hogy pasija megcsalta őt terhessége alatt. Sőt, állítólag annyira megbízik benne, hogy hajlandó vele visszaköltözni Ohióba, miután elkezdődik a szezon az NBA-nél.

Persze lehet, hogy Khloé meggondolja magát, miután meglátja a fotókat, ahogy pasija más nőkkel távozik egy szórakozóhelyről.

Címkék: celeb khloe kardashian kosaras külföldi sztár megcsalás sztárpár Tristan Thompson

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség