Kiderült, mikor tér vissza Katalin hercegné a szabadságáról

Legkisebb gyereke, Lajos herceg születése óta alig lehetett látni, most azonban végre visszakapják a fanok. Tudd meg, mikor!

Kiderült, mikor tér vissza Katalin hercegné a szabadságáról

Összesen 6 hónap pihenőidőt kapott Katalin hercegné, aki a hírek szerint októberben máris visszatér a munkába, pontosabban royal teendőihez. Nem sokkal Lajos herceg születése előtt vonult vissza a nyilvánosság elől, azóta csak Harry herceg és Meghan hercegné esküvőjén vett részt, illetve kisbabája keresztelőjén is megmutatta magát. Október 2-án, kedden viszont lejár a szülési szabadsága, és Londonban egy iskolában tesz látogatást.

A brit királyi család szokásai szerint a nők fél évet vehetnek ki szülés után, vagyis Katalin előző két terhessége után is ennyit pihenhetett otthon a gyerekekkel. Ahogyan fentebb már említettük, csak olyan eseményeken vett részt, amik családi vonatkozásúak voltak. Illetve ott volt még a wimbledoni teniszdöntőn is, de az annyira nem számít, mert szórakozott és nem dolgozott.

Egyelőre nem valószínű, hogy Lajos herceg ott lesz vele az iskolában, hiszen még nagyon pici. Ha azonban olyan esemény lesz, amire György és Charlotte elmehet, akkor szinte tuti, hogy a kis Lajos is mehet.

Legközelebb egyébként most ősszel lesz egy királyi esküvő, illetve novemberben is lesz egy nagy családi esemény – Károly herceg 70 éves lesz, ezeken valószínűleg láthatod majd a kisbabát! Ugye, nagyon várod már?

Még több

Szépség