2018.09.27.@ 17.09

Kisbabát vár a Trónok harca sztárja?

Szerinted is gyanúsan gömbölyödik az a pocak? És vajon miért hagyta ki a színésznő az Emmy-gálát? Most véget értek a találgatások, kiderült, lesz-e GoT bébi vagy sem!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kisbabát vár a Trónok harca sztárja?

Majdnem egy éve jelentettük be az örömhírt, miszerint a Trónok harca Sansáját, Sophie Turnert eljegyezte énekes párja, Joe Jonas. A meseszép gyémánt jegygyűrűből és a romantikus lánykérésből is lehetett sejteni, hogy forró szerelem dúl közöttük, és sokan már az eljegyzéstől fogva találgatásokba kezdtek, hogy vajon mikor lesz a következő GoT-esküvő. No és persze, hogy mikor jön a GoT-bébi.

A napokban a rajongóknak alaposan beindulhatott a fantáziája, hiszen Sophie Turnert gömbölyödő pocakkal kapták lencsevégre a lesifotósok, ráadásul a színésznő gyanús módon az Emmy-átadón sem jelent meg, egyesek szerint azért, hogy elkerülje a terhességgel kapcsolatos faggatás-cunamit. Jogosan merült fel a kérdés a fanokban: csak nem babát vár a csini sztár?

Nos, még mielőtt már a kisbaba nevére is fogadásokat kötnél, gyorsan eláruljuk, hogy egyelőre nincs szó terhességről. Sophie – trükkös módon – párnát tett a rucija alá, és csak úgy tett, mintha kisbabát hordana a szíve alatt, ezzel pedig az volt a célja, hogy megtréfálja a lesifotósokat, akik állandóan a nyomában vannak.

Az Emmy-átadón pedig csupán azért nem jelent meg, mert éppen az X-men újraforgatásán volt, ahol ráadásul egy rövidre szabott felsőben is lefotózták, és ebben nyoma sem volt a növekvő pocinak. A bébivel kapcsolatos találgatásoknak egy bennfentes ismerős vetett véget, de azért mi szurkolunk, hogy hamarosan megszülessen a GoT-bébi!

Címkék: baba got sophie turner sorozat terhes trónok harca

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség