2018.09.28.@ 14.09

Angelina Jolie szőke tincsekre váltott

Sőt, az egész frizurája teljesen más, mint amit eddig megszoktál tőle. Mi történhetett?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Angelina Jolie szőke tincsekre váltott

Angelina Jolie magánélete az utóbbi hónapokban mindennek mondható, csak nyugodtnak nem. A legtöbb nő, ha magánéleti válsága van, elmegy shoppingolni, vagy fodrászhoz, hogy teljesen megújítsa külsejét, ez már egészen általános dolog. Lehet, hogy Angie is ezért váltott barnáról hirtelen szőkére? Bizony, a színésznőről olyan fotók készültek, amin az eddig tőle megszokott egyenes és sötét színű haja helyett göndör szőke fürtjei lettek. Persze nem azért néz ki így, mert Brad Pittel nehezen mennek a dolgok, egyszerűen csak új filmjén dolgozik, ami megkívánja ezt a külsőt.

Angie egy olyan filmben fog szerepelni, ami egyszerre lesz előzménye a Pán Péternek és az Alíz Csodaországban című sztorinak is. Ezért néz ki úgy, mint aki az 1900-as évek elejéről időutazott volna közénk.

A film egyébként Alízról és Péterről szól, az ő anyukájukat játsza Angelina. A gyerekek kalózos és tea partis játékai repítik el őket őket Csodaországba és Sohaországba. A forgatások ezek a nyáron kezdődtek Angliában, és várhatóan valamikor jövőre mutatják be az elkészült produkciót. Ha tippelnünk kéne, akkor karácsony környékén fogják bemutatni, mert igazi bekuckózós családi mozinak hangzik.

Angie úgy látszik nagyon belejött a mesefilm karakterek megelevenítésébe. Már Demónaként is imádtad, igaz? Biztosan ez a szerep is nagyon jól áll majd neki!

Kép: W Blanco/ Blackgrid

Címkék: alíz csoadországban angelina jolie filmszerep forgatás külföldi sztár mesefilm pán péter szőke haj

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség