2018.09.28.@ 06.09

Ez a lány megszegte az összes divatszabályt

Legalábbis a saját maga által felállított szabályokat mellőzte egy egész hétig, hogy kilépjen egy kicsit a komfortzónájából. Kíváncsi vagy mit tapasztalsz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az amerikai Cosmopolitan újságírója, Isabella Silvers elmondása szerint a gardróbja összesen három szóval jellemezhető: fekete, egyszerű és szegecses. Általában fekete nacit vagy szoknyát visel egy egyszerű pólóval. Gondolhatod, hogy milyen nehéz volt számára színes rucikba bújni!

Fekete? Kukába vele!

Az egyik dolog, amit el kellett felejtenie, az a sötét színek viselése. Isabella sosem hord rózsaszín cuccokat, így a kísérlet első napján azonnal belevágott a közepébe: rózsaszín szoknyát és fehér pólót választott magának. Arra viszont nem számított, hogy imádni fogja – pedig előzőleg azt hitte, hogy kislányos lesz tőle.

Kosztüm? Csak semmi komolyság!

Isabella mindig úgy gondolta, hogy a női kosztümtől úgy nézne ki, mintha egy kislány lenne, aki felnőttnek akarna tűnni. Nem volt más választása, ezt is be kellett vállalnia! Egy szürke kockás zakót és nadrágot választott, amit egy AC/DC-s rövidujjúval egészített ki. Annyira meglepődött a szettjére kapott pozitív visszajelzéseken, hogy most már bármelyik meetingjére el tudja képzelni magát a ruhában.

Flitteres csillogás? Ide vele!

Egy-egy alkalomra persze az újságírónő is szeret kiöltözni, már amennyire illik! A kísérlet kedvéért úgy döntött, hogy ezt most túltolja picit, ami által a középpontba kerülhet. Míg mások farmerben és egy szép blúzban jelentek meg az eseményen, Isabelle bevállalta a flitteres rucit. Bár eleinte kicsit úgy érzete, hogy kilóg a sorból, aztán túl jól érezte magát ahhoz, hogy ezzel legyen ideje foglalkozni.

Csak sejtelmesen!

A lány imádja kihangsúlyozni az alakját, megmutatni a combját egy szép szoknyával vagy épp a dekoltázsát egy V-alakú pólóval – persze mindent csak mértékkel. Ezért nehezére esett egy olyan szettet összeállítania, ahol mindent eltakar. Egy mintás, térdig érő ruhát választott egy hosszú pár csizmával. A nyári meleg miatt a cipőjét napközben szandira cserélte, így a kísérletben először csalnia kellett egy picit.

Egyszerűen nagyszerű!

Isabella mindig attól fél, hogy gyereknek nézik, mert alacsony és kislányosak a vonásai. Ezért a legjobban attól a naptól félt, amikor egy egyszerű pulcsit és farmert kellett viselnie, hiszen ez ellentmond mindennek, ami a lány öltözködésére jellemző. Az újságírónő legnagyobb meglepetésére ez az összeállítás nagyon bejött neki!

Címkék: divat gardrób heti kihívás ruhatár stílus trend változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség