2018.09.28.@ 12.09

Ez lesz Ariana Grande utolsó fellépése?

Úgy volt, hogy az énekesnő visszavonul, állítólag azonban mégis lesz a rajongóinak még egy esélye, hogy élőben lássák énekelni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez lesz Ariana Grande utolsó fellépése?

Ariana Grande sok mindenen ment keresztül az elmúlt években, de egy ideig erős tudott maradni, és minden megpróbáltatás után talpra állt. Exe, Mac Miller halála azonban annyira megviselte, hogy teljesen összeomlott. Sokáig képtelen volt nyilatkozni volt barátja haláláról, és még a lakásából sem tette ki a lábát hetekig. Aztán úgy tűnt talán rendbe jön lelkileg, végül mégis inkább úgy döntött, hogy teljesen visszavonul. Hivatalos nyilatkozatot tett, miszerint időre van szüksége, hogy feldolgozza a történteket.

Az utolsó fellépés

Most azonban úgy tűnik azért egy utolsó fellépése még lesz az évben! A híres Broadway show, a Wicked (A gonosz), ami az Óz a nagy varázsló egy feldolgozása, idén ünnepli 15 éves fordulóját. Ez alkalomból készül a társulat egy TV-s produkcióval, amire híres sztárokat is meghívnak vendégszereplőnek, köztük például Ariana Grandét! Az egyelőre még titok, hogy melyik karaktert testesíti majd meg, de az már biztos, hogy ott lesz a színpadon!

Ahhoz képest, hogy vissza akart vonulni, úgy látszik, teljesen még sem akar eltűnni. Vagy lehet, hogy szeretne egy búcsúelőadást? Minden esetre a rajongók már biztosan nagyon várják a show-t! Addig is remélhetőleg segít a felépülésben neki barátja, és az új kismalaca, aki szuper cuki!

Címkék: Ariana Grande fellépés gyász külföldi sztár visszavonulás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség