2018.09.28.@ 15.09

Így szedd fel az exed, ha tényleg ő az igazi

Rájöttél, hogy kár volt szakítani a sráccal? Oké, nem lesz egyszerű, de ezekkel a tippekkel visszaszerezheted a szívét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így szedd fel az exed, ha tényleg ő az igazi

Engedd el

Rengeteg síros szerelmes számban hallhatod, hogy szabadon kell engedni a másikat, hogy kiderüljön, tényleg összetartoztok-e. Miután a srác tudtára hoztad, hogy vele akarsz ismét lenni, tartsd tiszteletben, hogy időre és távolságra van szüksége. Dr. Mariana Bockarova a Toronto-i Egyetem tanára szerint a másiknak is engedned kell, hogy magától is érezze, veled akarja folytatni.

Ne borítsd a bilit

Természetes, ha sok benned a kimondatlan szó és indulat, de nem a legjobb taktika egyből nekiesni a másiknak, igaz? Ugyanez igaz a barátnőidre is. Nekik se szidd úton, útfélen a volt szerelmed, hiszen a közös emlékek miatt is megérdemli, hogy tisztelettel beszélj róla. Pláne, ha még terveid vannak vele a jövőben.

Próbálj egyedül lenni

Biztos nem csak rádtört az esti magány? Fontos tisztázni magadban, hogy pontosan miért is akarsz újra összejönni vele. Sokszor az első időszak a szakítás után félrevezeti az érzéseid és tévesen úgy gondolhatod, hogy amit érzel, az szerelem. Közben pedig csak megijedtél az egyedülléttől. Élvezd ki a szingliséget és ha utána is vágyódsz a pasid után, akkor hajrá, tiéd a terep.

Mi volt a probléma?

Dr. Bockarova arra figyelmeztet, hogy sajnos vannak olyan problémák, amiket nem lehet helyrehozni. “Ha például egy új munka miatt el kellett költöznie és a távkapcsolat nem jött be nektek, de egyik fél sem hajlandó költözni, akkor ott nincs miről beszélni” – mondja a professzor asszony. Pörgesd végig a szakítás okait és tedd fel magadnak őszintén a kérdést, hogy tudsz-e megoldást rá.

Dolgozz rajta

Ha mindketten rábólintottatok a folytatásra, akkor jobb, ha már az elején elkötelezitek magatokat és beleadtok mindent. Belefektett energia nélkül ugyanis esélyes, hogy ugyanazokba a hibákba fogtok esni, mint az első felvonásnál. Ezt pedig egyikőtök sem szeretné, igaz?

Címkék: exek kapcsolat szerelem új esély

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség