2018.09.28.@ 10.09

Meghan hercegné szabályszegésén röhög a net

Szegény gyakorlatilag nem tud olyat tenni, amin ne akadnának fenn egy csomóan. Tudd meg, most miért kötöttek bele!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan hercegné szabályszegésén röhög a net

Korábban már írtunk róla, hogy a héten volt Meghan hercegné első olyan hivatalos eseménye, amelyre teljesen egyedül érkezett, sem a férje, Harry herceg, sem más királyi családtag nem volt vele, egyedül képviselte a királynőt. Először csak az tűnt fel a fanoknak, hogy Meg nem vett melltartót a csodaszép fekete ruhája alá, most pedig újabb „bakit” szúrtak ki a róla készült képeken és videókon.

Amikor ugyanis a hercegné autója megérkezett az Óceánia kiállítás megnyitójára, úgy szállt ki, hogy becsukta maga után az ajtót. Ez a királyi protokoll szerint szabályszegésnek minősül, a royal família még egy kocsiajtót sem csap be maga után, erre (is) van külön ember. Persze ez az ósdi előírás ma már röhejes, nem véletlen, hogy a netezők rápörögtek.

„Annyira inspirált, amit Meghan Markle tett, hogy ma, amikor eljöttem otthonról dolgozni, bezártam magam után a bejárati ajtót!” – gúnyolódott valaki a Twitteren.

„Egy hercegné, aki még mindig szakít időt arra, hogy becsukja maga után a kocsiajtót. Szép munka, Meghan!” – fűzte hozzá egy másik kommentelő, persze az ő hozzászólása is rengeteg lájkot kapott.

„Annak az embernek kellett volna ott állnia mellette és becsuknia utána az ajtót, aki kinyitotta. Most komolyan elsétált?” – értetlenkedett egy rajongó, akinek amúgy igaza van…

View this post on Instagram

Walking out of this week Meghan style. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Always remember, when one door closes, another one opens. Often we settle. Though, we don't call it 'settling'. We instead say things like – 'it's not that bad', 'it works for now', 'it's just easier'. We lie to ourselves to make ourselves feel better about a particular situation. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ How many times have you wished you left that job sooner, got out of that relationship at the first opportunity, or [fill in the blank]? Me, me and me! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ As the saying goes – respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you, grows you, or makes you happy. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ If you are reading this, this is no concidence. It's time to close that door that is leading you nowhere, and walk away. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I closed a number of doors this week, and I already feel free. Are you with me? Today's affirmation: I walk away from all that no longer serves me. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tag someone who needs to read this. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ And stay out! Shii Mii x

A post shared by Stationery (Affirmation Cards) (@shii.mii) on

Oké, persze, Meghannek nyilván nem esett le a gyűrű az ujjáról attól, hogy becsukta azt az ajtót, de azért a hozzászólásokkal együtt elég vicces a sztori. Ugye?

Címkék: baki harry herceg királyi család meghan hercegné meghan markle vicces

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség