2018.09.28.@ 11.09

Shane Tusup tönkre akarja tenni Hosszú Katinkát?

Durva mi derült ki az úszónő férjéről! Tudd meg te is, amit Katinka barátnője mesélt az amerikai edzőről!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Shane Tusup tönkre akarja tenni Hosszú Katinkát?

Év elején jelentették be a házasok először, hogy válni szeretnének. Ezután úgy tűnt, enyhült a helyzet és rendbe hozták a kapcsolatukat. Sajnos azonban a boldogságuk csak átmeneti volt, pár hónappal később megint arról beszéltek, hogy külön folytatják, Shane ugyanis azt állította, hogy Katinka megcsalta őt. Odáig fajultak a dolgok, hogy végül tényleg beadták a válópert, és meg is kezdődtek a tárgyalások.

A perrel kapcsolatban közben már ki is derült néhány infó. Úgy tudni, az amerikai srác bekeményített, rögtön két ügyvédet fogadott fel, mert a lehető legjobban szeretne kijönni a válásból, annyi pénzzel, amennyivel csak lehet. Ezt az infót Katinka egyik barátnője mondta el, aki a Hot! Magazinnak a következőket nyilatkozta:

„Két ügyvédet is fogadott! Egy amerikai és egy magyar jogász közösen dolgozik, azon, hogy kiforgassák a vagyonából Katinkát. Shane nem jelenik meg a bíróságon, a tengerentúlról konzultál majd az itteni ügyvéddel. Katkának viszont muszáj részt vennie a tárgyalásokon, ami lelkileg nyilván nagyon megviseli.”

Ez nem hangzik túl jól sajnos, akár évekig is eltarthat így a pereskedés, de remélhetőleg erre nem kerül sor. Katinkáért egész családja aggódik, ez természetes. Te mit gondolsz, sikerül botrányoktól mentesen megúszniuk ezt az egészet? Nem túl valószínű, igaz?

Címkék: házasság hosszú katinka shane tusup válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség