2018.09.30.@ 08.09

Ezek a királyi család legcikisebb pillanatai

Minden képen tökéletesen néznek ki és álomszép ruhákban jelennek meg. Bizony a royal családtagok igazi maximalisták, de néha még ők is belefutnak egy-egy csúnya bakiba.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hamarosan érkezik a királyi családról szóló film, amiben egy csomó izgis részlet kiderül a royal mindennapokról. Az már biztos, hogy Meghan hercegné feltűnik majd benne, ahogy az is, hogy a másik hercegné sajnos kimaradt a moziból. Viszont az tuti, hogy ezeket a kínos jeleneteket sem tenné bele szívesen a történetbe a royal család. Pörgesd végig a legkellemetlenebb fotókat itt.
1. Még 2016-ban viccelte meg Katalin hercegnét a szél. Még szerencse, hogy az utolsó pillanatban sikerült elkapnia a szoknyája szélét, mielőtt az a nyakában landolt volna.
2. Fülöp hercegnél valószínűleg nem volt textil zsepi és nem akarta megkérdezni II. Erzsébetet, hogy lapul-e egy nála.
3. Meghan első komolyabb villantása hercegnéként. Oké, ez azért messze áll attól, amit a vörös szőnyegen bakiznak néha, de a királynő már ennek sem örült túlságosan.
4. Vajon mennyire lehetett unalmas az esemény, ha az erre külön kiképzett Vilmos herceg majdnem ülve elaludt?
5. Katalin hercegnének nem csak a szoknyája, de a cipője is többször okozott már fejtörést neki. Itt éppen egy rácsba szorult be sarka.
6. Károly herceg majdnem sokkot kapott a királyi állattól. Egy biztos. Nem a sas lesz a következő házi kedvence.
Címkék: ciki fülöp herceg károly herceg Katalin hercegné kellemetlen pillanatok királyi család meghan markle royal család

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség