2018.09.30.@ 10.09

Ezért tilos az ágyban enni

Szeretsz nasizni, miközben nézed a kedvenc sorozatod legújabb részét? Legtöbbször ezt az ágyadból teszed? Akkor jobb, ha változtatsz. Tudd meg, miért!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért tilos az ágyban enni

Lehet, hogy nincs tévé a hálószobádban, de tudjuk, ma már ez nem akadályoz meg abban, hogy nyakig betakarózva kényelmes pozícióban nézd a kedvenc műsoraidat. Ezzel nincs is semmi gond! Viszont, ha összekötöd a vacsorázást a filmezéssel, és mindez az ágyadban történik, az már kevésbé oké.

Kadi Dulude, egy New York-i takarító szolgálat tulajdonosa a Huffington Postnak elárulta, hogy tapasztalatai szerint az emberek fele szokott ágyban enni.A legtöbb ember tudja, hogy a mosatlan tányér a mosogatóba való, de vannak olyan extrém esetek, amikor az ágyuk úgy néz ki, mint egy étkezőasztal. Ha pedig nem takarítanak el maguk után, megjelennek a bogarak is” – árulta el a lapnak Kadi.

Paul Bello, kártevőirtó szerint a csótányok és a hangyák hamar megjelennek, ha nincs megfelelően kitakarítva. Sőt, nagyon kevés kaja elég nekik, hogy életben maradjanak. Az egyes kaják más-más bogarakat vonzanak. Az édes morzsákra megjelennek a hangyák és más repülő legyek és muslicák. A sós ételek szintén vonzhatják a hangyákat, de akár a csótányok is megjelenhetnek miattuk.

Dulude szerint mindenkinek hetente kellene az ágyneműt mosni. Ha viszont valaki az ágyában eszik, akkor a huzatot és a lepedőt minden harmadik nap cserélni kell. „Hagyd meg inkább a hálószobát egy szent helynek, ahová csak pihenni jársz!” – tanácsolja a tulajdonos.

Címkék: ágy bogarak egészség hálószoba nasi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség