2018.10.01.@ 09.10

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti szexhoroszkóp

Kos: Jól érzed magad a bőrödben, ettől magabiztos és extra lelkes vagy az ágyban. Ez a barátodat is teljesen beindítja, szóval készülj, mert extra szexi és szenvedélyes hét vár rád!

Bika: Mostanában annyira csak arra koncentráltál, hogy a barátodnak örömöt szerezz, hogy magadról meg is feledkeztél. Épp itt az ideje, hogy végre te is középpontba kerülj, szóval a héten hagyd, hogy a pasid kényeztessen téged!

Ikrek: Nem vagytok szinkronban, már ami a szexet illeti: amikor neked van kedved, ő pihenne és fordítva. Viszont valahogy mindig sikerül felráznotok a másikat és rávenni egy kis hancúrozásra.

Rák: Kicsit össze vagy zavarodva, nem tudod, mit is gondolj néhány dologról, de nem mered szóba hozni a kényes témát a pasidnál. Mi lenne, ha kikérnéd az egyik bevállalósabb, tapasztaltabb barátnőd véleményét?

Oroszlán: Mostanában kezdted elveszíteni a lelkesedésedet a barátod iránt. Viszont most olyat tesz, amivel sikerül felráznia az érzéseidet és a kapcsolatotokat, sőt az összebújások is olyan szenvedélyesek lesznek, mint az elején.

Szűz: Annyi mindenen kattogsz, hogy nem igazán tudsz otthon sem kikapcsolni, egyáltalán nem vagy ott fejben, még az ágyban sem. Ezt a barátod is megérzi, de szerencsére sértődés helyett inkább megértő lesz és nem erőlteti a dolgot.

Mérleg: Sok izgalom nem ér hancúr-fronton a héten, de ezt most nem is bánod, szívesebben vagy egyedül. Tényleg rád fér a pihenés, és a melóban is utolérheted magadat.

Skorpió: Elég hullámzó hangulatotok és legalább ennyire változékony a teljesítményetek az ágyban. Lesznek hatalmas oh-k, de az is előfordulhat, hogy akármennyire igyekeztek, nem jön össze a dolog.

Nyilas: A szokásosnál is többet jár az eszed a szexen, legszívesebben minden percedet ágytornával töltenéd. Szinte lehetetlenveled tartani most a tempót, de azért a barátod hősiesen megpróbálja…

Bak: Egyre jobban megismeritek egymást a sráccal és annál jobban egy hullámhosszra kerültök minden téren. Készülj, mert tartogat számodra még néhány olyan lepedő-trükköt, amire nem is gondolnál!

Vízöntő: A meló, egy utazás vagy betegség bezavarhat az idillbe köztetek, ami miatt az ágytornát is hanyagolnotok kell. Azért ne aggódj, még jót is tesz nektek egy kis pihi, annál jobban várjátok majd a találkozást!

Halak: Egyre inkább bejönnek olyan dolgok az ágyban, amiről korábban hallani sem akartál. Itt az ideje a kísérletezésnek, és szerencsére ehhez a barátodnak is van kedve!

Címkék: bak bika csillagjegy horoszkóp kos rák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség