2018.10.01.@ 14.10

Kanye Westet többé nem így hívják

Nevet változtatott Kim Kardashian férje, és ez teljesen komoly! Felejtsd el Kanye Westet, erre a névre már nem hallgat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kanye Westet többé nem így hívják

Kanye Westnek mostanában úgy látszik állandóan baja van a nevekkel. Nemrég az derült ki, hogy felesége középső nevét nem szereti, pedig korábban arról volt szó, hogy egyik gyereke is azt kapja, most pedig úgy látszik a sajátját is megunta. És ez nem vicc, a rapper már meg is változtatta, így mostantól Kim Kardashian férjét már nem úgy kell hívni, hogy Kanye West, hanem egyszerűen csak úgy, hogy Ye. Igen, így, hogy Ye.

Állítólag eddig is ez volt a beceneve és közeli barátai csak így hívták, de mostantól a rapper  a rajongóitól is elvárja, hogy ezen az új néven szólítsák majd, hiszen már új albumán is ez fog szerepelni . Erről egyébként ő maga tájékoztatta a világot Twitterén, ahol már átnevezte magát:

Szóval, ha mostantól egy cikk címében azt olvasnád, hogy Ye és Kim Kardashian szerelmesen ölelgették egymást, ne kapj azonnal szívrohamot, mert az a cikk nem arról fog szólni, hogy Kim megcsalta férjét egy Ye nevű emberrel. Az persze még kérdéses, hogy meddig tart majd a nagy névváltoztatás a rappernél, simán lehet, hogy ez csak egy reklámfogás, hogy új albumát promózza vele és hamar meg fogja unni, majd visszavált a jól megszokott Kanyéra. Pláne mert a fél világ így ismeri, ezért nem biztos, hogy túl jó ötlet megválni a nevétől.

Címkék: kanye west külföldi sztár névváltoztatás új aébum új név ye

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség