2018.10.08.@ 12.10

30 milliót költött, hogy kedvenc énekesére hasonlítson

Ez a brit srác hazajár a plasztikai sebészetre, ahol már egy vagyont otthagyott. Egyetlen életcélja, hogy úgy nézzen ki, mint imádott sztárja. Szerinted hasonlít rá?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

30 milliót költött, hogy kedvenc énekesére hasonlítson

Egy brit srác teljesen belebolondult egy koreai popbandába, a BTS-be. Ez még önmagában nem lenne túl érdekes, de Oli London elhatározta, plasztikai sebészek segítségét kéri, hogy úgy nézhessen ki, mint a frontember, Jimin.

Íme, a BTS énekese, Jimin:

View this post on Instagram

본보야지 봐야지! #JIMIN #ep2

A post shared by BTS JIMIN 지민 (@btsjimin) on

Eddig összesen 75 ezer angol fontot fizetett a műtétekért, ami hatalmas összeg, forintban körülbelül 30 milliót jelent. A dokiknak amúgy nincsen könnyű dolga, mert a fiú kaukázusi, míg a zenész, akire mindenáron hasonlítani akar, ázsiai. Emiatt műtötték már a szemhéját, az arccsontját, az állát, a mellkasát és az orrát, valamint a száját is feltöltötték.

Így néz ki most Oli London:

Oli amúgy egy évig Koreában élt, brit lapoknak azt nyilatkozta, akkor szerette meg az ottani embereket és kultúrát, beleértve a zenét. Mivel sokan támadják, elárulta, senkit nem akar megbántani azzal, amit csinál, csak szeretné jól érezni magát a bőrében.

„Nem arról van szó, hogy próbálom megváltoztatni, hogy melyik etnikumhoz tartozom. Soha nem akartam kulturálisan érzéketlen lenni vagy bárkit bármivel megsérteni. Csak azért változtatom meg a külsőmet, mert a BTS-ből Jiminre szeretnék hasonlítani. És az a helyzet, hogy ez a KPOP kinézet történetesen Koreából származik” – írta Oli az egyik Insta posztjában.

Címkék: bts jimin koreai popzene kpop oli london plasztikafüggő plasztikai műtét videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség