2018.10.08.@ 14.10

Majdnem 1 milliót költött a fehérneműire ez a lány

Egy 27 éves ausztrál csaj már gyerekkora óta vonzódik a fehérneműkhöz. Tudd meg, mi okozza ezt a furcsa imádatot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Majdnem 1 milliót költött a fehérneműire ez a lány

Ellie Hatfull a The Sun című lapnak mesélt érdekes fétiséről, amiben kihangsúlyozta, hogy jelenleg több, mint 150 melltartó és bugyi büszke tulajdonosa. Azért ez egy elég nagy szám, főleg, ha belegondolunk abba, hogy ehhez a hobbihoz biztosan egy külön szekrényre is szüksége van!

Elmondása szerint azért tart igényt ennyi fehérneműre, mert egyszerűen jól érzi magát a bőrében, ha viselheti őket. Bár gyermekkorában kezdett érdeklődni a téma iránt, csak három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy gyűjteni fogja a szetteket. Mára pedig ott tart, hogy simán elkölt több száz dollárt pár szexi bugyira és melltartóra. Sőt, ebben az évben 2600 dollárt, azaz több, mint 700 ezer forintot költött szenvedélyére összesen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

E (@laceandhaze) által megosztott bejegyzés,

Már nagyon régóta érdekli a divat világa, de a munkája miatt sosem tudta kifejezni az egyedi stílusát a ruháin keresztül. Ezért döntött a fehérnemű-gyűjtés mellett! Pontosabban azért, mert ezzel kiélheti az önkifejezési vágyát úgy, hogy közben azt senki nem veszi észre. „Jó érzés olyasmit hordani, ami igazán én vagyok, még ha ezt senki nem is láthatja”– mondta a lány.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

E (@laceandhaze) által megosztott bejegyzés,

Hogy imádott hobbiját megossza a világgal, elindította a Lace and Haze nevű Instagram oldalát, aminek már több, mint 40 ezer követője van, és ahova olyan képeket tölt fel, amiken kedvenc darabjaiban pózol. Úgy tűnik, a férje is teljesen megértő a fétisével kapcsolatban, hiszen nem zavarja, ha a felesége egy-egy képen átlátszó fehérneműben pózol!

Címkék: bugyi fehérnemű fétis hobbi melltartó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség