2018.10.09.@ 11.10

Emiatt nem pasiznak be a szinglik

Te is úgy gondolod, hogy szuper szinglinek lenni? Ezzel nem vagy egyedül! Cikkünkből kiderül, hogy miért szeretnek sokan így élni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Emiatt nem pasiznak be a szinglik

Valószínűleg örökre vitatéma marad, hogy kinek a jobb: annak, aki kapcsolatban él, keretek között, de az oldalán egy törődő férfival vagy inkább annak, aki korlátok nélkül, egymagában élvezheti ki az élet minden percét.

Kutatások százai próbálnak az utóbbi években rávilágítani arra, hogy miért lehetséges az, hogy sokan inkább a magányos életmódot választják. Ezeknek a felméréseknek köszönhetően már tudjuk, hogy a csajok általában jobban szeretnek szingliként élni, mint a férfiak, mivel egy kapcsolat ápolása a nőknek érzelmileg megterhelőbb.

A Tinder legújabb kutatása szerint manapság a fiatalok nagy része inkább egyedül marad, csak ne kelljen egy monoton kapcsolatban unatkoznia.

Az eredmények szerint a lányok leginkább félelmeik miatt nem mernek beleugrani egy kapcsolatba. Attól tartanak, hogy nem a megfelelő partnert választják és ha ez időközben be is igazolódik, akkor érzelmileg összeomlanak. Ezt pedig – valljuk be – senki sem szereti átélni!

Ó, és csajok, tudtátok, hogy mi általánosságban is jobban érezzük magunkat, mint férfitársaink? Vagyis bármennyire is fáj néha, hogy nincs kihez hozzábújni esténként, sokkal több közeli barát tudja pótolni a nem létező partnert, mint a pasiknak.

Mindkét nemre jellemző, hogy egyre inkább az élmények sodorják őket! Vagyis kevésbé akarnak összeölelkezve egy tó partján ülni szívük választottjával, viszont annál inkább szeretnének világot látni, korlátok nélkül ismerkedni és kiélvezni, hogy bármit megtehetnek. Sokan csupán azért választják az egyedüllétet, mert szeretnék jobban megismerni önmagukat és a tanulásra vagy épp a munkára fókuszálni.

Címkék: egyedüllét életmód kapcsolat magány párkapcsolat szingli

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség