Így nézett ki Kulcsár Edina kisfia egynaposan

Végre láthatod a kis Madoxot, milyen szuper cuki volt miután megszületett! Csekkold a cikket!

Így nézett ki Kulcsár Edina kisfia egynaposan

Kulcsár Edina és Csuti kisfia egy hónapja született. Sokáig azonban nem lehetett róla olyan fotót látni, amin az arca is látszik. A rosszindulatú rajongók már azon kezdtek tréfálkozni, hogy biztos csúnya a gyerkőc, vagy valami baja van, amiért nem hajlandóak megmutatni. Szerencsére semmi ilyesmiről nem volt szó, csak a megfelelő módon szerették volna bemutatni a picit a rajongóknak, és ez később meg is történt.

Természetesen azért Edina Instagramján bőven találhatsz képeket a boldog családról már a születés után is, csak a baba arca nélkül. Most viszont végre megmutatta a fotósorozat egy darabját, ami még Madox egy napos korában készült, és szuper édesek rajta együtt! Edina hatalmas szeretettel néz az újszülöttre, ahogy kezében tartja maga előtt a kis bebugyolált manócskát. Ebben a képben benne van minden boldogság, amit anya a gyermeke iránt érezhet, igaz? A szöveg, amit a kép alá írt Edina is pont erről árulkodik: „Amikor már a testemen kívül dobogott a szívem.” Úgy tűnik a szülők nagyon élvezik az új helyzetet, az insta sztorik alapján Csuti sokat segít a friss anyukának, aki egyenesen sugárzik! Csekkold te is Edina instáját, mert biztosan lesznek még hasonlóan édes képek a kis Madoxról!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés, Okt 7., 2018, időpont: 11:15 (PDT időzóna szerint)