2018.10.14.@ 11.10

4 film a lazulós vasárnap estéért

Sajnos ez a hétvége csak egy naposra sikerült, de ez még nem jelenti azt, hogy ne tölthetnéd maxra az energiatartalékaid. Erre pedig a legjobb választás az otthoni mozmatiné.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 film a lazulós vasárnap estéért

Nagyfater elszabadul (RTL Klub, 21:10)

Jason Kelly (Zac Efron) hamarosan elveszi álmai nőjét – legalábbis ő ezt hiszi. Viszont minden megváltozik, amikor bekerül a képbe a nagyapja (Robert De Niro), aki úgy dönt, kicsit felpezsdíti az unokája életét. A lazának induló nagypapis kiruccanásból azonban őrült bulihegyek lesznek és a közös út végére Jason is másképp látja az egész életét.

Páros mellékhatás (SuperTV2, 20:55)

Kristin Bell, Vince Vaughn, a Szex és New York sztárja, Kristin Davis mind szerepet kapott ebben a sztárparádés romkomban. Négy házaspár meg sem áll a trópusokig, hogy utolsó esélyt adjanak a kapcsolatuk megmentésének. Viszont a szerelemmentő vakáció minden egyes napja szigorúan be van táblázva terápiás foglalkozásokkal, ami viszonylag gyorsan a felszínre hozza az addig mélyben lapuló problémákat.

Fekete Párduc (HBO, 21:00)

T’Challa (Chadwick Boseman) a Marvel Univerzum legújabb tagja, akinek talán még Vasembernél is menőbb tech cuccai vannak. Wakanda trónörököse apja után éppen elfoglalná a trónt, amikor egy ősi ellenség tűnik fel, hogy mindent tönkretegyen. Persze a Fekete Párduc nem hagyja annyiban a dolgot és mindent megtesz, hogy ne csak Wakanda népét, de az egész világot is megmentse.

Nász-ajánlat (HBO2, 19:30)

Andrew (Ryan Reynolds) utálja a főnökét, mert egy igazi hárpia, ezért nem túl boldog, amikor pont neki kell segítenie rajta. Legújabb megbízása ugyanis, hogy játsza el a nő vőlegényét és még egy családi kiruccanásra is magával kell vinnie. A hosszú hétvége végére szerencsére kiderül, hogy talán még sem egy boszorkánnyal van dolga.
Címkék: programajánló vasárnap esti filmek vasárnap esti program

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség