2018.10.14.@ 06.10

Ilyen feleség leszel a csillagjegyed szerint

Szeretnéd tudni, melyik jegy szülötteiből lesznek a legjobb, és melyikből a legrosszabb feleségek? Akkor csekkold a listát!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen feleség leszel a csillagjegyed szerint

Skorpió

A Skorpió elképesztően vonzó, ha egy pasi a bűvkörébe kerül, tuti, hogy soha nem szabadul, mert önként hajtja a fejét rabigába. Éppen ezért ő a „legrosszabb” feleség! Hiszen mire a férfi rájön, mi történt, már kihullott minden szál haja…

Halak

Egy Halak jegyű nővel összeházasodni olyan, mint egy édes kiscicát befogadni. Cuki és imádnivaló, ezért mindenkit meglep, amikor kiereszti a karmait. Hangulatingadozásai ellenére a párja szinte függ tőle, emiatt elveszíti az önállóságát. Ez pedig nem túl egészséges!

Oroszlán

Az Oroszlán nők elképesztően magabiztosak és szépek, nem csoda, hogy állandóan udvarolnak nekik. Még akkor is, amikor már kapcsolatban, sőt házasságban élnek! Ezt pedig melyik férj tudná hosszú ideig elviselni?

Nyilas

A Nyilas csillagjegy szülöttei nem szeretik, ha valaki ellentmond nekik. Így van ez a házasságban is. Mindig úgy kell történnie mindennek, ahogyan ők akarják, különben teljesen kikelnek magukból.

Ikrek

Azt Ikrek szeme mindent lát, vagyis biztos a lebukás, ha sumákol a pasi. Előtte semmit nem lehet titokban tartani, mert előbb-utóbb kideríti az igazságot és akkor lesz ne mulass!

Kos

A Kos feleség biztosra veszi, hogy ő a legjobb dolog a férje életében! Bármit megtesz a házasságáért, az utolsó pillanatig küzdeni fog, ha problémák jönnek. Olyan ember, akire tényleg számíthat a társa.

Mérleg

Amikor jó hangulata van, a Mérleg jegyű nő egy álom! Jól főz, gondoskodó, gyöngéd. Ha viszont valamiért rossz a kedve, akkor a pasi kénytelen a hisztijét hallgatni. Veszekszik és ilyenkor az ember agyára megy.

Szűz

A Szűz jegyű nők férjei úgy gondolják, ők hordják otthon a nadrágot, mert a kedves feleségük ezt hiteti el velük. Amint azonban fontos döntést kell meghozni, tuti, hogy a nő mondja ki az utolsó szót. A pasi legnagyobb szerencséjére!

Bika

Egy Bika jegyű nőt csak akkor érdemes feleségül vennie egy pasinak, ha kellően gazdag és vicces. Különben egész életében azt fogja hallgatni, hogy unalmas és nem vitte semmire. Ha viszont megvan az anyagi biztonság, mellette a legjobb reggel felébredni.

Bak

A Bakok számára nem túl fontosak az érzelmek, így a szerelem sem. Ha úgy döntött, hozzámegy egy pasihoz, akkor biztosan nem azért, mert annyira szereti. Valószínűleg úgy gondolja, az adott férfinek hasznát látná maga mellett. Mindenki jó valamire, nem?

Vízöntő

A Vízöntő az egyik legszabadabb csillagjegy, ami azt is jelenti, hogy nehezen kötelezi el magát. Ha egy férfinak mégis sikerül az oltár elé állnia vele, biztos lehet benne, hogy szép és izgalmas életük lesz együtt. Örök fiatal csaj, akivel sokat lehet nevetni!

Rák

A Rák jegyűek azok, akik tényleg kislány koruk óta készülnek a házasságra. Csak ez lebeg a szemük előtt! Ha pedig végre sikerül és bekötik a fejüket, ők lesznek a legeslegjobb feleségek. Már csak az a kérdés, a pasi képes rá, hogy ő legyen a legeslegjobb férj?

Címkék: csillagjegy feleség házasság horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség