2018.10.15.@ 12.10

Babát vár a Vámpírnaplók sztárja

Claire Holt Instagramon osztotta meg a jó hírt rajongóival, nézd meg te is milyen édes pocakja van!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Babát vár a Vámpírnaplók sztárja

A Vámpírnaplókban Rebekah-t játszó színésznő év elején esett teherbe először, ám sajnos februárban elvesztette a babát. A tragédiáról egy posztban írt, ahol elmondta, hogy sosem tört még össze ennyire. Elkeseredetten keresgélt olyan csoportok vagy emberek után, akik keresztülmentek ezen és meg tudják nyugtatni, hogy nem az ő hibája, ami történt. Ezután érthető módon időre volt szüksége, hogy újra próbálkozni kezdjenek szerelmével, nem is beszéltek nyíltan a gyermekvállalásról!

Augusztusban Claire és vőlegénye, Andrew csodaszép szertartáson kötötték össze életüket, ahol lehetséges, hogy valójában már hárman voltak. A friss házasok azonban továbbra sem mondtak semmit, valószínűleg féltek, hogy esetleg újra megtörténhet a baj, ezért inkább vártak. Egészen mostanáig! Claire ugyanis végre kitett egy fotót, amin már eléggé gömbölyödik a pocakja. A kép alatt hosszan beszél arról, milyen érzések kavarognak benne. Elmondja, hogy az előző baba elvesztésével járó borzasztó fájdalmat sosem lesz képes elfelejteni, élete legsötétebb időszaka volt, mikor megtörtént. Ezzel szemben viszont ha lehet, még jobban értékeli a most szíve alatt növekvő kis életet, és elképesztően hálás érte.

Remélhetőleg ezúttal minden rendben lesz és hamarosan négy személyből áll majd a boldog kiscsalád, hiszen Teddy-t a kutyust sem szabad elfelejteni! Te is nagyon drukkolsz nekik, igaz?

Címkék: baba claire holt házasság külföldi sztár terhes várandós

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség