2018.10.15.@ 15.10

Eljátszotta a halálát, mielőtt megkérte barátnője kezét

Mindig is Disney-mesébe illő jelenetként képzelted el a pillanatot, amikor a pasid felteszi a nagy kérdést? Valószínűleg ez a csajszi is ebben reménykedett, de valami egészen mást kapott cserébe.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Eljátszotta a halálát, mielőtt megkérte barátnője kezét

Az Fülöp-szigeteken élő Jeffry Delrio különleges módon akarta megkérni barátnője kezét, és ez sikerült is neki! Megrendezett ugyanis egy motoros balesetet, amiben ő a földre zuhant, mindezt pedig barátnője is végignézte, aki sírva rohant oda az mozdulatlanul fekvő pasijához, hisz azt hitte, meghalt. Mire a srác felpattant, elővette zsebéből az előre bekészített gyűrűt és feltette a nagy kérdést.

Az esetről videó is készült, így te is lecsekkolhatod, ahogy a sokkos állapotban lévő lány azonnal igent mond a srácnak, pedig az egy ilyen csúnya átverés után igazán megérdemelte volna, ha nemet kap válaszul elsőre. Az egyik ott tartózkodó nő a Daily Mail szerint gyorsan kommentálta is az egészet azzal, hogy ha a menyasszony helyébe lett volna, akkor tuti, hogy azonnal és ott helyben szakít a pasival.

http://https://www.youtube.com/watch?v=xVKJg83GN38

Attól függetlenül persze, hogy ez egy egészen furcsa és bizarr formája a lánykérésnek, a köréjük gyűlt tömeg végül természetesen ujjongott és tapsolt a párnak. Sőt, az egészet levideózó Mark Apura, a pár barátja szerint ez egy kifejezetten romantikus lánykérés volt. Szerinted is cuki vagy inkább bizarr?

Címkék: átverés eljegyzés esküvő házasság lánykérés videó youtube

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség