2018.10.15.@ 15.10

Így derítheted ki, hogy feltörték-e a Facebook profilodat

Az elmúlt hetekben óriási port kavart az a hacker támadás, ami több mint 50 millió felhasználó profilját érintette. Most pedig már azt is kiderítheted, hogy te köztük vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így derítheted ki, hogy feltörték-e a Facebook profilodat
A Facebook mindent megtesz azért, hogy védje az adataidat, mégis akadnak újra és újra olyan profi hackerek, akik egy szempillantás alatt feltörik a rendszert. A legutóbbi ilyen viszont tényleg hatalmas problémákat okozott, ez volt ugyanis a közösségi oldal történetében a legnagyobb és legkomolyabb támadás. A hackerek több mint 50 millió profil adataihoz fértek hozzá, de ez még nem minden! A Facebookon keresztül ugyanis több más alkalmazás adatait is megszerezték, mint a Tinder, Spotify vagy az Instagram. Nem csoda, hogy futótűzként járta be a netet a támadás híre és szinte minden egyes Facebook felhasználó arra volt kíváncsi, hogy vajon ő érintett-e a dologban.
Valószínűleg neked is az volt az első gondolatod, hogy vajon a te oldaladat feltörték-e, igaz? A jó hír, hogy most tényleg csak egy kattintásba kerül, hogy kiderítsd. Csekkold a következő linket, görgess lejjebb, és ha az Érinti a Facebook-fiókomat a biztonsági probléma? felirat zölden látszik, megnyugodhatsz, nem vagy veszélyben. Ha viszont sajnos az 50 millió user közé tartozol, a közösségi oldal itt arról is tájékoztat, mi a teendőd a továbbiakban.
Címkék: adat botrány facebook feltörték hacker támadás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség