2018.10.15.@ 17.10

Micsoda, Beyoncé csődbe ment?

Eddig az énekesnő és Jay-Z volt az egyik legjobban kereső sztárpár, erre most kiderül, hogy anyagi problémáik vannak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Micsoda, Beyoncé csődbe ment?

Idén nyáron mi is megírtuk, hogy Beyoncé és rapper férje keresnek a legjobban a sztárpárok közül, akiknek vagyona körülbelül egymilliárd dollár, ami közel 300 milliárd forintnak felel meg. Ennyi pénzt mondjuk nem volt nehéz összehozni két olyan embernek, akik állandóan lemezeket adnak ki, turnéznak, és sajátmárkás termékeik is vannak, mint mondjuk az énekesnő parfümjei.

Ezeket figyelembe véve elég meglepő, hogy az OK! magazin azt írja, Beyoncénak és rapper férjének anyagi problémáik vannak. A lap úgy tudja, alapvetően az a gond, hogy sokkal többet költenek, mint amennyi pénzük van. A párhoz közeli forrás azt mesélte, a bajok akkor kezdődtek, amikor megszülettek az ikrek, és Beyoncé elkezdett kevesebbet dolgozni. Akkor a pénzügyi tanácsadójuk azt mondta nekik, hogy fogják vissza kiadásaikat, mert hamar a csőd szélére fognak kerülni.

Ezzel szemben a Forbes szerint viszont Jay-Z továbbra is a legtöbb pénzt kereső hip-hop előadó, aki legutóbbi albumával és turnéjával  76,5 millió dollárt, vagyis több mint 20 milliárd forintot keresett. Nagyon nehéz elképzelni, hogy ezt a pénzt máris elköltötték és csődbe jutottak, de végülis akár megtörténhetett, hiszen nem tudhatjuk, milyen dolgokra költenek! Minden esetre gyanús a dolog, de biztos hamarosan kiderül, mi az igazság!

Címkék: anyagi csőd beyonce csőd gazdagság Jay-Z külföldi sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség