2018.10.16.@ 12.10

Ezért szakított Ariana Grande a vőlegényével

Úgy tűnt hatalmas a szerelem, mégis felbontották az eljegyzésüket. Most az is kiderült, mi volt a gond.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért szakított Ariana Grande a vőlegényével

Ariana Grande és Pete Davidson alig jöttek össze és már el is jegyezték egymást. Nagyon korai lépés volt, de elképesztően boldognak tűntek, így senki sem sejtette, hogy ilyen hamar vége lesz a kapcsolatuknak. Még közös tetoválást is varrattak magukra, ami egymásra emlékezteti őket, ezután pedig egy házi kedvencet is vettek maguknak, így szinte már olyanok voltak, mint egy kis család.

Végül minden összedőlt

Mac Miller halála aztán teljesen kikészítette Arianát, és ez valószínű, hogy a kapcsolatukra is rányomta a bélyegét. Bár Pete kitartott mellette, de biztosan nem volt könnyű ez az időszak neki sem. Az első igazán gyanús jel az volt, mikor a srác átvarratta az énekesnőt szimbolizáló tetkóját. Mivel azonban az új minta egy szívecske volt és egy a betű, így azért annyira nagyon nem volt egyértelmű a dolog.

A hétvégén viszont odáig jutott a sztárpár, hogy el kell válniuk egy időre, mert most képtelenek életben tartani kapcsolatukat. Egy közeli ismerősük szerint túl gyorsan túl sok dolog történt, és a szerelmesek elvesztették az irányítást. Azt is mondta, hogy ez sem a családjaikat, sem a barátaikat nem érte meglepetésként, hiszen mindenki úgy érezte, hogy nagyon elsietik a dolgokat. Sőt, azt is hozzátette, hogy Ariana erre akkor döbbent rá, mikor Mac Miller elhunyt. Akkor jött fel benne az érzés, hogy talán túlságosan hirtelen hozott döntéseket, ahelyett, hogy időt adott volna magának feldolgozni például a szakítást. Ariana és Pete egyébként úgy gondolja, lehet még közös jövőjük, de most nem megfelelő az idő rá.

Címkék: Ariana Grande gyász külföldi sztár mac miller pete davidson szakítás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség