2018.10.16.@ 14.10

Ezért titkolja új kapcsolatát Channing Tatum?

A színészt nemrég szóba hozták Jessie J énekesnővel, de a sztárpasi valamiért még mindig nem akarja felvállalni új barátnőjét. Vajon mi az oka?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért titkolja új kapcsolatát Channing Tatum?

Channing Tatum és Jenna Dewan idén döntöttek úgy, hogy 9 év házasság után elválnak, kislányukat viszont továbbra is közösen nevelik. A rajongók természetesen kiakadtak, hogy egy ilyen nagy és tökéletesnek látszó szerelemnek is vége lehet, az pedig többeket tényleg sokkolt, hogy alig fél évvel később Channing máris talált valaki újat. A színész a hírek szerint Jessie J énekesnővel jött össze, de ezt egyelőre egyikük sem erősítette meg, csak a barátaik pletykáltak kapcsolatukról a lapoknak.

Sőt, Channing nem is akarja még hivatalosan felvállalni barátnőjét, de nem azért, mert nem szeretné őt. Az oka ennek egészen egyszerű – tényleg csak pár hónap telt el a szakítás óta, és Jennával van egy közös kislányuk is, aki nyilván nehezen viseli az új helyzetet.

Channing és Jenna a barátaik szerint tényleg örökké együtt akartak maradni, így egyelőre mindkettejük számára furcsa és nehéz, hogy másokkal randiznak. Az ET! Online egy forrása szerint az is nehezükre esett, hogy bejelentsék, el fognak válni, hisz rajongóik szemében ők voltak a tökéletes pár.

Igaz, nem csak a sztárpasi kezdett el másfelé nézelődni – állítólag már Jenna is randizgat, de ő egyelőre nem talált még olyat, aki mellett szívesen megállapodna. Hisz nyilván olyasvalakit szeretne maga mellé, akit kislánya is elfogad, ahogy remélhetőleg Jessie J-t is hamar szívébe zárja majd a most ötéves Everly.

Címkék: Channing Tatum Jenna Dewan jessie j kapcsolat randi szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség