2018.10.16.@ 10.10

Megszületett a legújabb royal bébi?

Már az Eugénia hercegnő esküvőjén készült képeken is hatalmasnak tűnt a 9. hónapban járó Pippa Middleton pocakja. Vajon azóta megszületett a pici?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megszületett a legújabb royal bébi?

Katalin hercegné húgát tegnap egy magánkórházba látták megérkezni Londonban. Mosolygósan ment a helyszínre, ahol azelőtt a kis György herceg és Louis herceg is született. A férje, James Matthews egy pelenkázótáskával és egy másik nagy tatyóval követte, amiben valószínűleg Pippa cuccai lehettek. Ebből aztán biztosra veheted, hogy nem csak egy gyors látogatásról van szó! Két hete egyébként már arról lehetett hallani, hogy Pippa egy szülészeti klinikán tartózkodik és valószínűleg nem véletlenül. Vaklárma volt: egy óra elteltével ugyanis hazamentek.

Tegnap aztán Robert Jobson, a királyi udvar újságírója a Twitterén megerősítette, hogy Pippa Middleton már a szülőszobában van, megindult a vajjúdás. Bár a szülés napját nem hozták előre nyilvánosságra, de a gömböjödő pociból előre ki lehetett következtetni, hogy nagyjából október közepén érkezik a legújabb családtag. Sőt, sokan azt gondolták, hogy a leendő anyuka Eugénia hercegnő esküvőjéről is lemarad a szülés miatt.

Ami egyelőre titok, az a baba neme. Katalin hercegné hagyományához igazodva, Pippa sem árulta el, hogy fiú vagy lány lesz a pici. De nem csak a rajongók előtt titok ez az infó, hanem a rokonok előtt is: Pippa sógora is azt nyilatkozta, hogy ők sem tudnak semmit.

Címkék: babavárás james matthews Pippa Middleton royal bébi royal család születés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség