2018.10.16.@ 06.10

Nincs több kínos Facebook-üzenet

Mark Zuckerberg régóta ígérgeti a funkció bevezetését, de a legfrissebb hírek szerint végre tényleg lehetséges, hogy visszahívd a véletlenül elküldött vagy megbánt üzeneteidet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nincs több kínos Facebook-üzenet
A Facebook fejlesztői akár hétről hétre is képesek egy-egy újdonsággal előrukkolni. Előfordul, hogy egy vicces fejlesztésről van szó, de általában sok bosszankodást, sőt idegeskedést okoznak vele a felhasználóknak. Ezúttal viszont sikerült egy olyan újítással előállniuk, ami tényleg hasznos!
Nagyjából fél évvel ezelőtt már volt szó róla, hogy a Facebook felturbózza kicsit a Messengert és beleteszi azt a funkciót is, amivel végre el lehet tüntetni a kínos, megbánt vagy épp véletlen üzeneteket. Aztán kiderült, hogy Mark Zuckerberg és a felsővezetőség számára már régóta elérhető ez a lehetőség, a halandó userek azonban még most sem képesek ilyesmire. Legalábbis eddig nem! Androidon ugyanis már elérhető egy kísérleti verzió, amivel már visszahívhatóak vagy törölhetőek az üzenetek. A dolog úgy működik, hogy ha azt szeretnéd, hogy a másik félnél tűnjön el az üzeneted, visszahívod, ha pedig saját magadnál szeretnéd ugyanezt, akkor törlöd.
Azt még nem lehet tudni, mikor lesz elérhető a frissítés minden telóról, de az biztos, hogy most már tényleg nem kell sokat várni rá!
Címkék: facebook fejlesztés frissítés mark zuckerberg messneger újítás üzenet üzenet törlés visszahívás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség