Te is gratulálhatsz Meghannek és Harrynek!

Szeretnéd meglepni őket cuki babaváró ajándékkal, vagy csak egy szép képeslappal? Képzeld, erre most neked is lehetőséged van!

Te is gratulálhatsz Meghannek és Harrynek!

Múlt pénteken Eugénia hercegnő is kimondta az igent egy csodaszép szertartás keretében. Azóta megérkeztek a fotók, és olvashattál a legizgalmasabb pillanatokról is. Azonban az újdonsült házasok csupán pár napig élvezhették a rivaldafényt, ugyanis kiderült, hogy beigazolódtak a jóslatok, és Meghan hercegné tényleg várandós! Azóta megint mindenki róla beszél, és már cuki pocakját is láthattad.

Te is teljesen oda vagy a királyi családért, és már azon filózol vajon mi lesz az új royal bébi neve? Akkor van egy szuper hírunk számodra: te is gratulálhatsz a leendő szülőknek! Igen, jól olvasod, tényleg írhatsz nekik egy személyes üzenetet, vagy akár még ajándékot is küldhetsz! Hogy lehetséges ez? Úgy, hogy közzétették Meghan és Harry hivatalos címét, ami a következő:

HRH the Duke and Duchess of Sussex
Clarence House
London SW1A 1BA
United Kingdom

Azt azért nem ígérik, hogy mindenkinek válaszolnak, de biztos, ami biztos alapon mindenképpen írd rá a borítékra a saját címedet is! Az esküvőjük után ugyanis küldtek néhány köszönetnyilvánító levelet, azoknak, akik gratuláltak nekik. Szóval sosem lehet tudni, még az is lehet, hogy egy nap egy csodaszép boríték vár majd otthon a királyi pecséttel! Egy próbát megér, igaz?

Még több

Szépség