2018.10.16.@ 07.10

Teljesen átfordította az arcát ez a lány

Elképesztő sminket varázsolt magának egy youtuber, amitől te is biztosan frászt kapnál, ha szembe jönne veled az utcán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Teljesen átfordította az arcát ez a lány

Már csak két hét van Halloweenig, így sorban teszik fel a sminkes videósok az ijesztőbbnél ijesztőbb ötleteiket a netre. Ráadásul már nem csak a koponya rajzok, és a brutális sebhelyek divatosak! Nemrég például olvashattál a fordított sminkről, aminek lényege, hogy az arcod egyik oldalán eltünteted a szemöldöködet és a szemed alá rajzolod meg, mintha azt az oldaladat tükrözted volna lefele. Már ez is eléggé sokkoló volt, de egy Taylor R, videós most ennél tovább ment!

Azt találta ki, hogy az egész arcát teljesen átfordítja, mintha fejjel lefelé tették volna a nyakára. Vett ehhez kapható smink szettet, aminek része egy felapplikálható orr is, mivel ugye annak is fordítottnak kell lennie. Nem beszélve az ajkakról, amiket a homloka közepébe kellett festenie! Tulajdonképpen egész vicces program lehetett ezt megcsinálni, de valószínűleg nagyon sok időt vesz igénybe, ha az ember nem profi sminkes. Érdekes még az is, ahogy a haját megoldotta, hogy eltakarja a száját, és közben az arcának megfelelően az is a másik irányba álljon. Minden elsimerésünk a csajszinak, hogy ennyit bajlódott vele!

Neked már van sminkötleted Halloweenra? Ha megcsinálod ezt a fordítottad, akkor mindenkpppen küldj róla egy fotót nekünk.

Címkék: Halloween ijesztő smink jelmez smink youtuber

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség