30 kg volt az anorexiás lány, képet posztolt magáról

Egy húszéves orvostanhallgatóról van szó, aki vékonysága miatt már ülni sem tudott. Sokkoló dolgokon ment keresztül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

30 kg volt az anorexiás lány, képet posztolt magáról

Edzés és éhezés

Sarah Rav, egy átlagos ausztrál egyetemista lány, aki extrém módon lefogyott betegsége miatt. Általában csupán 300-400 kalóriát vett magához egy nap, ami miatt 30 kg-ra csökkent a súlya. Nem csupán az abnormális evési szokásaival volt gond! Ilyen kevés kalória mellett még naponta képes volt 3 órán keresztül edzeni addig, míg vérezni nem kezdett a lába. Ami még durvább, hogy futni is eljárt úgy, hogy nem tudta, hogy élve hazaér-e. Elképesztő, de hajnali fél 3-kor kelt, hogy elinduljon egy 15 km-es futásra!

Ruhával leplezte

Protein szeleteken és salátákon élt, de egy idő után már ezeket is utálta. Az egész élete arról szólt, hogy egyensúlyban tartsa a pokoli edzéseket és a minimális étkezést, ami miatt állandóan éhes volt. Most biztos arra gondolsz, hogy a környezetének fel kellett, hogy tűnjön, hogy valami nagyon nincs rendben! A lány viszont ügyesen választotta meg a ruháit: túlméretezett cuccokban járt. 

Sokkoló mellékhatások!

Egy idő után elképesztő tüneteket kezdett tapasztalni! A haja csomókban hullott, és többször vérzett az orra naponta. És ez nem minden! Olyan szájgyulladást kapott, ami miatt nehezen tudta kinyitni a száját, így enni és beszélni is alig tudott. Arról nem is beszélve, hogy a vékonysága miatt már az ülés és a fekvés is fájdalmassá vált neki. 

Az egyetem lépett!

Sarahnak külső segítségre volt szüksége, hogy véglel leszámoljon az anorexiával. A fordulópont akkor következett be, amikor az egyetem kijelentette, hogy addig nem folytathatja a tanulmányait, amíg egy pszichológus meg nem gyógyítja. Mivel a lány álma az volt, hogy orvossá válhasson, ezért ő is akarta a változást. Abbahagyta az edzéseket és lassan visszatért a normál étkezésre. Most azon dolgozik, hogy minél több ember figyelmét felhívja erre az alattomos betegségre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Previously @fitandfiesty (@sarahrav) on

Címkék: anorexia betegség egészség életmód étkezés mentális betegség pszicholóhus sarah rav

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!