2018.10.17.@ 13.10

Kendall Jenner nagyon ciki dolgot vallott be

A szupermodell Hailey Baldwinnak árulta el az egyik legféltettebb titkát. Kíváncsi vagy mi volt az?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kendall Jenner nagyon ciki dolgot vallott be

A James Corden neve alatt évek óta sikeresen futó sorozat, a Carpool Karaoke legújabb részeinek egyikében Kendall Jenner és jó barátnője, Hailey Baldwin oszt meg egymással vicces és cikis történeteket.

A legutóbbi epizód forgatókönyve szerint a két modell próbálja kihúzni egymásból a legféltettebb titkaikat, hozzájuk pedig csatlakozik egy vizsgáztató, aki a hátsó ülésen foglal helyet és egy poligráffal próbál utána járni, hogy a celeb csajok igazat mondanak-e.

Mi a nagy titok?

A kérdések sora azzal kezdődött, hogy Kendall megkérdezte Hailey-től, tetszik-e az új frizurája, amire szerencsére a barátnő igennel válaszolt, így elkerülve egy nagy összeveszést. Aztán Hailey kérdezett a modelltől, viszont egy jóval cikisebb dolgot: “Hoztál létre valaha hamis Instagram-fiókot csak azért, hogy az exeid után kutathass?” Kendall nem is nagyon habozott a válasszal, azonnal rávágta, hogy igen. A modell olyan ex-pasikat tudhat maga mögött, mint Harry Styles, ASAP Rocky, Jordan Clarkson és Blake Griffin. Vagyis egy teljes csapat áll megfigyelés alatt!

Persze Kendall azonnal vissza is vágott és megkérdezte Hailey-től, hogy szerinte Justin Bieber menőnek tartja-e őt, a menyasszonyát. “Persze!” – válaszolta azonnal Hailey, némi bizonytalansággal a hangjában. Hamarosan alaposan belepirult a hirtelen válaszba, mert a hatalmas nevetés közepette a vizsgáztató jelezte, hogy sajnos ez nem volt őszinte válasz. Reméljük, Justin is hallotta az eredményt és minden erejével azon lesz, hogy kicsit felpumpálja szerelme önbizalmát!

Címkék: barátság hailey baldwin hazugságvizsgáló james corden kendall jenner külföldi sztár talkshow

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség