2018.10.17.@ 11.10

Ő a világ legfiatalabb milliárdosa

A mindössze 25 éves norvég pasi nemcsak gazdag, de még helyes is! Tudd meg, hogy ki ő!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ő a világ legfiatalabb milliárdosa

Ha most arra számítasz, hogy egy olyan sztori következik, amiben valaki nagyon fiatalon elképesztő sikereket ért el és ebből sok pénzt csinált, akkor el kell, hogy keserítsünk! Ez a történet nem egy tündérmese. A fiatal gazdag pasit Gustav Magnar Witzoe-nek hívják, és egy halászattal foglalkozó cég örököse. A milliárdok tehát a felmenőktől származnak, akik már sikerre vitték a dolgot, a fiú pedig csak élvezi az eredményét.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

Persze ez nem azt jelenti, hogy ő csak úgy lógatja egész nap a lábát! Férfimodellként dolgozik, mert nem annyira izgatott azzal kapcsolatban, hogy átvegye az apja helyét a cégben. “Nem követelheted csak úgy, hogy egy ekkora cég főnöke legyél. Erre a pozícióra alkalmasnak kell lenned. Ha van rá lehetőség, a legnagyobb szakértelemmel rendelkező férfinak vagy nőnek kell megkapnia az állást. Túl nagy a tét!” – nyilatkozta a fiú a Dagbladet nevű norvég lapnak. A szülei egyébként most már elhamarkodottnak ítélik, hogy ilyen fiatalon ekkora vagyont adtak a kezébe. Persze erre csak azután gondoltak, miután a fiuk a reflektorfénybe került.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

Gustavot több, mint 70 ezren követik az Instagramon, ahol gyakran a luxusútjain készült képeket osztja meg. Meg persze rengeteg olyan képet, ami valószínűleg modellkedés közben készült róla. Ha szeretnéd, hogy néha egy kékszemű szépfiú bukkanjon fel a feededben, akkor mindenképp csekkold és kövesd az Instáját. A következő képről neked is a Nagy Gatsby és Leonardo DiCaprio jut eszedbe? Biztosan nem véletlen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

Címkék: életmód gazdagság híres igazgató milliárdos modell pénz tulajdonos vagyon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség