2018.10.18.@ 14.10

1 hétig egy alkalmazás öltöztette, ez történt

Gondoltad volna, hogy a telefonod is segíthet a ruháid kiválasztásában? Ez a csaj kipróbálta, hogy milyen, amikor nem magának választja ki, hogy mit vegyen fel. Olvasd el, mi történt vele!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1 hétig egy alkalmazás öltöztette, ez történt

Valószínűleg neked is vannak kedvenc boltjaid, ahol mindig megtalálod a neked tetsző ruhadarabokat. Ezért gyakori, hogy ugyanazokat a fazonokat és színeket hordod, amik eddig is bejöttek. Persze a biztonsági játékkal nincs semmi baj, de azét néha nem árt, ha kilépsz a komfortzónádból! Az ausztrál Whimn nevű lap újságírója, Amy Smith egy teljes hétig bevállalta, hogy egy olyan mobil alkalmazást fog használni, ami kiválasztja, hogy mit vegyen fel.

Az appban olyan infókat adott meg magáról, mint például, hogy a ruhákkal kapcsolatban mit szeret és mit nem. De azt is beállította, hogy a korának megfelelően öltöztesse fel. Emellett kijelölte, hogy mik a kedvenc boltjait, meg persze azt is, hogy milyen az alakja és mik a méretei. Az alkalmazás olyan darabokat válogatott össze neki, amiket a boltban valószínűleg észre sem vett volna! Ezekből állt össze az adott napi ruhatár.

Sarah ezen a héten, amíg a kísérlet tartott, több dicséretet kapott a külsejére és ruháira, mint az azt megelőző egy évben összesen. Az egyik dicséretnél azt is elmondták neki, hogy látszik, hogy máshogy öltözködik, ami szuper: főleg hogy az új ruhái jól is állnak neki.

De nem csak a dicséretek miatt érte meg szerinte a ruhatár-frissítés. Attól is jobban érezte magát, hogy kilépett a komfortzónájából, és saját magának is tetszett az, amit a tükörben látott. Az alkalmazás amúgy a Shopforyou nevet viseli, ha esetleg téged is érdekelne egy kis gardróbfrissítés!

Címkék: alkalmazás applikáció gardrób gardróbfrissítés öltözködés ruhatár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség