2018.10.18.@ 07.10

5 komoly tévhit az orgazmusról

Úgy gondolod, hancúrtémában neked már nem lehet újat mondani? Fogadjunk, hogy ezeken a tényeken azért még te is meg fogsz lepődni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 komoly tévhit az orgazmusról

Az orgazmussal kapcsolatban rengeteg tévhit és városi legenda terjed, sok a találgatás, ezért egy szexterapeuta összegyűjtött ezekből néhányat, és elmondta, mi az igazság velük kapcsolatban! Következzenek hát a mítoszok, amiknek nincsen valóság alapja!

1. A nőknek minden alkalommal van orgazmusa

Dr. Creplet szerint ez egyáltalán nem igaz, mivel a nők egy része nem is képes minden alkalommal eljutni a csúcsra, sőt vannak, akik egyáltalán nem. Azt mondja, az orgazmus elérése nem olyasvalami, amelynek mindenképp meg kell történnie, inkább egy kellemes ’állomásként’ kéne gondolni rá a szex izgalmas útján. A doktornő elárulta, minél inkább arra koncentrálsz, hogy elérd a csúcsot, annál kevésbé intenzíven élheted meg.

2. Az orgazmus mindig óriási

Ahhoz, hogy a hetedik mennyországban találd magad, először még át kell lépned az izgalom egyes fázisain! Érezni fogod, mikor ez bekövetkezik, hiszen lényegében átlépsz egy ingerküszöböt, melynek hatására érkezik a nagy OH. Azonban hatalmas tévhit, hogy ez minden alkalommal sírással vagy teljes önuralom-vesztéssel jár! „A női orgazmus nem olyan, mint amit a filmekben és a sorozatokban látsz, igazából az óriási intenzitás nagyon is ritka esemény a nőknél” – fogalmaz Dr. Creplet. Természetesen ettől még szerencsére lehet elképesztő az élvezet, csak ez nincs minden alkalommal így!

3. Együtt elmenni a legjobb!

Bár a szerelmeddel együtt átélt izgalom csodás érzés, nagy szerencse kell, hogy megtörténhessen. Ehhez ugyanis extra odafigyelésre van szükség, amit nagyon nehéz kivitelezni a nagy izgalomban. Ráadásul Dr. Creplet szerint csakis erre koncentrálni frusztráló lehet, ami még tovább ronthat a teljesítményen, de ha sikerül, az mindenképp a legédesebb hab lesz a szextortán.

4. Az orgazmus megvan alig pár perc alatt

Egy nőnek kb. 20 perc kell ahhoz, hogy eljusson a csúcsra, emiatt kell az előjáték. Fontos az is, hogy ismerd a testedet, és merj beszélni róla a szerelmeddel, hogy mi az, amit igazán élvezel! Hiszen ha ez megvan, onnantól kezdve könnyebb elérni a gyönyört.

5. Könnyebb inkább csak megjátszani az orgazmust

Ez részben akár igaz is lehet, attól függően, hogy mennyire vagy jó színész, de nem túl jó ötlet!  A pasid ebből azt gondolja, hogy egy félisten az ágyban, ezért mindig ugyanazokat a trükköket veti be, amit te közben egyre kevésbé élvezel.

Címkék: női orgazmus orgazmus szerelem szex tévhitek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Saját menstruációjából készít arcmaszkot ez a nő

Saját menstruációjából készít arcmaszkot ez a nő

Minden nőtársának azt javasolja, hogy próbálják ki! Te mit szólsz hozzá?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?