A Clooney-babáknak 7 bébiszittere is van?

A színésszel kapcsolatban felröppent a hír, hogy hét nőre van szüksége ahhoz, hogy megbirkózzon az iker gyerekeivel. Szerinted is túlzás egy kicsit?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Clooney-babáknak 7 bébiszittere is van?

Az amerikai National Enquirer magazin szerint George Clooney “vissza akarja kapni az életét”, mert mostanában nehezen viseli, hogy állandóan csak a babákkal, Alexanderrel és Ellával foglalkozik. Mivel a felesége, Amal munka miatt állandóan úton van, ezért az összes feladat az apukára hárul. 

A lap még egy bennfentest is megkérdezett, aki szerint Clooney mindegyik otthonában – Los Angelesben, Mexikóban, Angliában és Olaszországban is – egy csapat bébiszettert szeretne alkalmazni. Az illető még azt is elárulta, hogy a sztár évente 70 ezer dollárt, azaz csaknem 20 millió forintot fizet minden felvigyázónak. 

A szintén amerikai lap, a Gossip Cop viszont utánajárt ennek a fura kijelentésnek, és lerántotta a leplet a sztoriról! Kiderült, hogy az állítólagos ismerős csak kamuzott. A történettel kapcsolatban tényleg igaz, hogy Clooney elismerte, hogy nehéz hirtelen “teljes állású apukaként” élni. De ezt azért meg lehet érteni, hiszen nem is csak egy gyerekről van szó! Viszont arról szó sincs, hogy hét bébiszittert szeretne felvenni, hogy segítsenek az egyéves testvérek nevelésében.

A lap szerint az sem igaz, hogy Amal ilyen gyakran üzleti úton van és egyedül hagyja az apukát a picikkel. Sőt, Clooney szerint a felesége nagyon gondos anyuka.

Címkék: amal clooney babák bébiszitter bulvár george clooney gyerekek ikrek színész sztárhír

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?