2018.10.18.@ 14.10

Egy apróság elárulja, hogy együtt maradtok-e a pasiddal

Tuti, hogy erre eddig még nem gondoltál, pedig tényleg nagyon beszédes dologról van szó. Tudd meg, mit derítettek ki a tudósok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy apróság elárulja, hogy együtt maradtok-e a pasiddal

Nagyon fura dolgot derítettek ki német tudósok nemrég egy érdekes kutatással. 154 szerelmespárt kértek meg, hogy válaszoljanak a kérdéseikre. Arra voltak kíváncsiak, hogy vajon a nevetésnek, humornak van-e valamilyen hatása a kapcsolatokra. Rájöttek, hogy van, ráadásul elég komoly!

Azok ugyanis, akik azt válaszolták az erről szóló kérdésre, hogy félnek attól, hogy kinevetik őket, elégedetlenebbek a párkapcsolatukkal és a partnerükkel. Ezek az emberek megosztották a tudósokkal, hogy még azt is nehezen viselik, ha a párjuk süt el egy poént az ő kárukra. Egyszerűen nem bírják, ha a szerelmük rajtuk röhög.

Viszont azok, akik szeretnek nevetni, akár önmagukon is, sokkal szerelmesebbek, elégedettebbek és sokkal többet szexelnek. Az ő párjaikra ez szintén jellemző volt. Ez egyébként az önbizalommal hozható összefüggésbe, hiszen egy magabiztos ember nem fél a rajta csattanó viccektől, míg egy bizonytalant tényleg nagyon rosszul érinthetnek.

Szóval úgy tűnik, érdemes elgondolkoznod rajta, hogy mennyire vagytok jó páros a pasiddal a humor terén. Mert, ha nem tudtok nagyokat nevetni, akár egymáson, akkor valószínűleg nem lesz valami hosszú a kapcsolat. Ezek a tudósok hivatalossá tették: a nevetés boldoggá tesz!

Címkék: humor kutatás nevetés párkapcsolat pszichológia szerelem vicc

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség