Először szólalt meg Ariana Grande a szakítás után

Eddig a két sztár nagyon hallgatott a történtekről, de most az énekesnő végre megtörte a csendet.

Először szólalt meg Ariana Grande a szakítás után

Ariana és Pete Davidson öt hónapja voltak együtt, ez alatt már el is jegyezték egymást. Sőt, még egy közös háziállatuk is volt, Smallz, a kismalac. Azonban az énekesnő exének halála annyira megrázta őt, hogy képtelen volt helyrejönni lelkileg, még karrierjében is szünetet akart tartani. Múlt hétvégén pedig úgy döntött, hogy a kapcsolatának sincsen most helye az életében, és végül visszaadta gyűrűjét szerelmének. Sokan találgattak, mi volt az indok, de talán senkit nem lepett meg igazán, ami történt. Túl gyorsan száguldottak előre, és ez tönkretette a kapcsolatot. Ariana most először nyilatkozott a történtekről.

Teljesen eltűnik az énekesnő?

Ariana a szakításról konkrétumokat ugyan nem árult el, de miután hazaért egy forgatásról, Instán kirakott sztoriba egy fekete hátterű szöveget, amiben a következőt írta:

„Oké, a mai nap nagyon különleges volt, borzasztó hálás vagyok érte, hogy ott lehettem. Viszont most egy kis időre megint búcsúzom az Internettől. Nehéz nem belefutni a rengeteg hírbe, ami kikerült mostanában. Nagyon szomorú, ami történt, és mindent megteszünk azért, hogy képesek legyünk túllépni. Szeretlek titeket, és köszönöm, hogy mindig vagytok nekem!”

Annyi azért egészen biztos, hogy Arianát megviselte a szakítás, különben nem akarna eltűnni az Internetről. Kérdés, hogy ezúttal meddig tart a szünet, és például fellépéseket vállal-e majd. Egyelőre úgy tűnik a Wicked forgatása leköti, és a munkára szeretne koncentrálni, hogy elterelje a figyelmét.

Még több

Szépség