2018.10.18.@ 15.10

K-Beauty: a koreai szépségápolás titka (X)

Ki ne irigyelné titokban a koreai nők szépségét? Bőrük ránctalan, feszes és egészségtől fénylő. Ez annak köszönhető, hogy Koreában a szépségápolást nagyon komolyan veszik. A nők egészen kis koruktól kezdve lesik el a mindennapos arcápoló rutint családjuk nőtagjaitól és tanulják meg az arc – és bőrápolás fontosságát.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

K-Beauty: a koreai szépségápolás titka (X)

Van olyan, aki a 40 lépcsős rutinra esküszik, de szerencsénkre már 10 lépés is tökéletesen elég ahhoz, hogy bőrünk természetesen ragyogjon.

Hogy mi a titkuk?

1. Szépítkezni jó

A koreai nőknek az arcápolási rutin egyfajta rituálénak számít. Hiszik, hogy amikor bőrápolással foglalkoznak a saját jóérzésük érdekében fektetnek bele időt, pénzt és energiát.

2. Bye-bye ráncok

Az úgynevezett “rétegzős” rutin a megelőzésről szól. A koreaiak nem söprik a szőnyeg alá a problémát, hanem már egészen fiatalon komoly figyelmet fordítanak arra, hogy a ráncoknak még lehetőségük se legyen kialakulni. Nem fedik el dekorkozmetikumokkal a különböző bőrproblémákat, hanem magát a bőrt tökéletesítik velük.

3. À la nature

Termékeik 99%-ban természetes összetevőkből állnak, amiket kimagasló odafigyeléssel és tudományos háttérmunkával fejlesztenek, a világon talán egyedül. Főleg gyógynövény kivonatokat, gyümölcssav koncentrátumokat, természetes olajokat és tengeri növények kivonatait tartalmazzák, szintetikus anyagokat pedig szinte alig találunk az összetevők listáján.

4. Szuper és gyors

Az eredmény szinte azonnal látható lesz. Már az első használat után érezni fogod, hogy ez más, mint az eddig használt kozmetikumok. Tápláló hatóanyagai miatt még a kipirosodásra hajlamos, feszülő bőr is megnyugszik és visszanyeri természetes rugalmasságát.

Amellett persze, hogy megszámlálhatatlan órát foglalkoznak bőrápolással, a koreaiak belülről is ápolják magukat. Figyelnek arra, hogy mit esznek és milyen tápanyagokkal tehetik még szebbé a bőrüket. Ezenkívül kerülik a cukrot, viszont sok gyógynövényben gazdag ételt és italt fogyasztanak, hogy frissek és fiatalosak maradjanak.

Egy biztos: minden a bőre szépségére valamit is adó nőnek érdemes beiktatnia a koreai szépségápolás alaplépéseit, hiszen, ahogy a koreaiak mondják: a bőrápolás csupa élvezet!

Címkék: szépségápolás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség