2018.10.18.@ 06.10

Nem hiszed el, milyen szabályt szegett meg Harry herceg

A királyi család tagjai igyekeznek minden körülmények között betartani a szabályokat. Viszont Harryt most nem érdekelte a protokoll!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem hiszed el, milyen szabályt szegett meg Harry herceg

Biztosan nem láttál még olyan képet, hogy egy találkozón Meghan hercegné öleléssel üdvözölt volna valakit. Erre még nem volt példa, hisz a royal család tagjai maximum kézfogással köszönhetnek. A másik ilyen előírás, hogy nem viselkedhetnek sztárként, mármint nem adhatnak aláírást és nem szelfizhetnek a rajongókkal. Úgy látszik, Harryt ez most nem igazán érdekelte!

Meghan és Harry legutóbb ugyanis Ausztráliában egy csapat rajongóval futott össze, ahol a herceg kiszúrt egy csajszit a tömegben. A lány pólóján a “Girls Can Do Anything”, azaz a “Lányok bármire képesek” felirat szerepelt, amire azonnal felhívta felesége figyelmét is. És ez nem minden! Harry egy közös képet is készített Meghanról és a csajról, és megjegyezte, hogy mennyire hasonlítanak egymásra! A hasonlóság egyébként magának a hercegnének is feltűnt.

Nem ez a fiatal lány volt az egyetlen, aki miatt a királyi pár szabályt szegett. Egy 98 éves hölgy, Daphne Dunne például nagyon cuki biztató ölelést kapott tőlük. Ezután még néhány rajongónak is sikerült egy-egy szelfit lőnie. Ez azért elég menő, nem igaz?

Címkék: harry herceg királyi család meghan hercegné protokoll royal család szabályszegés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség