2018.10.19.@ 06.10

A kép, amin az egész internet röhög

Egy ártatlan szekrény fotónak indult, hatalmas égés lett a vége! Csekkold te is, min nevet most mindenki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bárkivel megeshet fotós baki, még a sztárokkal is! Emlékezz csak a nem rég megjelent Kardashian képre, amin Kimet igencsak megnyújtották, hiszen egy magasnak tűnik Khloéval, pedig majdnem 20 centi különbség van köztük valójában. Aztán Nicole Kidmanról is igencsak érdekes fotó került címlapra, amit vagy elképesztó módon kiretusáltak, vagy egy 20 évvel ezelőtti mappából halásztak elő!

Sophie Eke, brit Twitterező anyukája azonban még ennél is kínosabb szituba keveredett! Julie, a mama szerette volna eladni szekrényeit, ezért készített róluk egy fotót, amit aztán feltöltött egy netes oldalra. Ekkor még nem is sejtette mekkora hibát vétett! Te kiszúrod a képen, hogy miről van szó?

Igen, jól látod! A két szekrény között a falon lóg egy kis tükör. Sophie anyukája pedig volt olyan felelőtlen, hogy félmeztelenül készítette el a képeket, aminek eredménye az lett, hogy a melleit mindenki látta az említett kis tükörben! Hogyan jött rá a kínos bakira az érintett anyuka? Egy potenciális vásárló írt neki egy üzit, amiben finoman megemlítette a dolgot. Julie majd elsüllyedt szégyenében, és gyorsan leszedte a képet, majd megírta lányának mi történt vele. Sophie-nak annyira tetszett a sztori, hogy kirakta Twitterre, és most az egész világ ezen nevet. Természetesen a képet hiába törölte Julie, lánya azt is kiposztolta, meg hát egyébként is, ugyebár ami az Internetre felkerül, az nagy valószínűséggel ott is marad! Te mit tettél volna a helyében?

Címkék: baki ciki fotó fotós baki kínos

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?