2018.10.19.@ 11.10

Ariana Grande törli magát a közösségi oldalakról

Az énekesnő tényleg eltűnik a világ szeme elől? Úgy tűnik, komolyan gondolja ezt a döntést!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ariana Grande törli magát a közösségi oldalakról

Ariana Grande és Pete Davidson múlt hétvégén szakítottak. Ennek oka az volt, hogy túlságosan elsiették a dolgokat, hiszen már a kapcsolatuk elején eljegyezték egymást. Közös háziállatuk is lett, egy kismalac, és már szinte úgy éltek, mint egy család. Lássuk be, ez mindössze pár hónap leforgása alatt nagyon gyors! Pláne úgy, hogy Ariana alig jött ki előző kapcsolatából, majd akkori barátját végleg el is veszítette, hiszen Mac Miller sajnálatos módon pár hónapja elhunyt.

Valóban visszavonul?

Az elmúlt félévben nem ez az első alkalom, hogy Ariana bejelenti, visszavonul. Nyáron, exe halálakor nagyon kiborult, akkor döntött először úgy, hogy nem képes se fellépni, se a közösségi oldalakon rendszeresen megjelenni. Akkor azt mondta, szeretne kicsit elvonulni, feldolgozni magában a történteket, és határidők nélkül alkotni. Valóban nem is nagyon jelent meg semmilyen eseményen, és az Internetről is próbált eltűnni. Azonban ez pár hétig tartott, és mostanában kezdett megint egyre többet posztolni, meg Insta sztorizgatni, főleg cuki kismalacáról.

Most viszont úgy tűnik, tényleg nem láthatod majd egy ideig a közösségi oldalakon. Kirakott sztoriban egy szöveget, amiben leírja, hogy itt az ideje egy kis szünetnek, de nagyon hálás rajongóinak, amiért kiálltak mellette. Ezen kívül egy posztja jelent meg Instán, ami egy produkciójának a promója. Végül a sztorit törölte, és azóta nem jelent meg sem Instagramon, sem Twitteren. Sőt, utóbbin már napok óta nem aktív. Szerinted tényleg teljesen eltűnik, akár törli is a profiljait?

Címkék: Ariana Grande közösségi oldalak külföldi sztár pete davidson szakítás szerelem visszavonulás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség