Khloé Kardashian szakított a pasijával?

A rajongók már nagyon régóta azt szeretnék, ha ejtené a hűtlen Tristánt. Talán most tényleg megtette?

Khloé Kardashian szakított a pasijával?

Szegény Khloé Kardashiannak nincs könnyű éve, hiszen úgy kellett tavasszal megszülnie a kislányát, True-t, hogy éppen akkor tudta meg, a pasija megcsalta. Óriási botrány lett a dologból, a családja és a fanok is azért könyörögtek, hogy ne bocsásson meg a hűtlen Tristan Thompsonnak. A sztárlány azonban olyan szerelmes kislánya apukájába, hogy adott neki még egy esélyt.

Most mégis kidobta a pasit?

A bizalmat viszont nagyon nehéz helyreállítani, csak keveseknek sikerül. Eddig úgy tűnt, talán Khloé és Tristan túl tud ezen lépni, de most az ellenkezőjéről szólnak a pletykák. Állítólag True anyukája azon agyal, végleg szakítson-e.

„Khloé nem mondta, hogy ő és Tristan szakítottak. Úgy tűnik, még nem határozta el, mi legyen ezzel a kapcsolattal!” ­­­­­­- nyilatkozta egy amerikai lapnak egy névtelen ismerős.

Egy biztos, Tristan jelenleg Clevelandben él, Khloé pedig Los Angeles-ben. A lány egyelőre nem akar a pasijához költözni és érthető módon a tesói sem javasolják neki. Ha mégis megteszi majd, az az ő döntése lesz, de a családja örül, hogy egyelőre a közelükben maradt.

„Senki nem erőlteti, hogy menjen vissza Clevelandbe és legyen Trsitannal. Az ő döntése lesz. Egy dolog biztos, Khloé nagyon boldognak tűnik. Imád anyuka lenni. True-t soha nem bízza másra, csak akkor, ha fontos munkája van. Nagyon pozitív a jövőjt illetően!” – tette hozzá a barát.

Még több

Szépség