2018.10.19.@ 09.10

Közleményt adott ki a Wellhello a feloszlásról

Az egyik legnépszerűbb magyar zenekarból a napokban többen is kiszálltak, ezért a rajongóik komolyan izgulni kezdtek. Most hivatalos közleményben reagáltak a hírekre!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Közleményt adott ki a Wellhello a feloszlásról

Te is kívülről fújod a Rakpart és az Apuveddmeg című számokat? Akkor biztosan te is odavagy a Wellhellóért, akik minden évben ott vannak szinte az összes fesztiválon és szuper bulikat csapnak. Pár napja azonban egészen aggasztó hírek érkeztek a bandáról, ugyanis kiderült, hogy több tag is kilépett, amire a csapat most egy közleményben válaszolt.

„Elnöki közlemény!

A napokban elbúcsúztunk néhány tagtól a háttérzenekarból, ami egyes sajtófelületekből aggodalmat váltott ki.

A hír igaz, aggódni viszont nem kell, a Wellhello, azaz Fluor és Diaz van, volt, lesz, maximum a színpadon zúznak mellettünk mások.

Hogy mi történt? Az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, “másfele változtunk”.

Zseni 4 évet töltöttünk együtt, de arccal mi már a jövőbe nézünk, 2019 sok-sok meglepetést tartogat, amikre már idén elkezdtük a készülődést, ezután is tartsatok velünk!

One love!” – írták a Facebook posztjukban.

Ezek szerint aggodalomra semmi ok, hiszen a zenekar két frontembere marad, így nem kell attól tartanod, hogy esetleg feloszlik teljesen a banda. Ugye neked is nagy kő esett le a szívedről?

Címkék: diaz felbomlás flour tomi magyar sztárhírek wellhello zene zenekar

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség