Ő volt az első, akinek Meghan hercegné elárulta, hogy terhes

Nem, nem Harry hercegnek újságolta el, hanem valaki egészen másnak. Tudd meg, kinek!

Ő volt az első, akinek Meghan hercegné elárulta, hogy terhes

Bombaként robbant a hír a hét elején, hogy Meghan hercegné alig öt hónappal az esküvő után már terhes, a royal bébi 2019 tavaszán érkezik. Ha minden igaz, Harry és Meg már múlt pénteken, Eugénia hercegnő esküvői fogadásán elmondta a királyi családnak, hogy hamarosan szülők lesznek. Azóta egyre több dolog derül ki a hercegné várandósságáról, például az is, hogy Katalin hercegnétől eltérően nem szenved súlyos rosszullétektől, így simán megvárhatták a 12. hetet a bejelentéssel.

Most újabb érdekesség szivárgott ki, úgy tűnik, Meghan hercegné nem a férjének árulta el először, hogy babájuk lesz. De akkor mégis kinek? Hát, a BFF-jének, Jessica Mulroney-nak! Ha lehet hinni a pletykának, akkor a volt színésznő a nyár végén azért utazott a legnagyobb titokban Kanadába, hogy elmondja a barátnőjének a szuper hírt, és megkérje, kísérje el őt és Harryt az első hivatalos külföldi útjukra. Jessica ugyanis stylist, Meghan pedig jobban megbízik benne, mint bárkiben.

Egyébként a barátnő nagyon jól öltözteti Meget, amikor például először mutatta meg növekvő pocakját a nyilvánosság előtt, egy olyan ruhát adott rá, aminek a fantázianeve „Blessed” vagyis „Áldott”.

Sajnos egy elég fontos dolgot még mindig nem tudni, arról ugyanis senki nem beszélt, Meghan hercegné hogyan mondta el Harry hercegnek az örömhírt. Pedig kíváncsi lennél rá, hogyan reagált, ugye?

View this post on Instagram

Magical weekend with a handsome fella

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on

Még több

Szépség