2018.10.19.@ 14.10

Újabb bizonyíték, hogy Justin Bieber házas

Eddig nem hitted el, hogy megtörtént az esküvő? Ezután már biztos te sem kételkedsz majd!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újabb bizonyíték, hogy Justin Bieber házas

Justin Bieber és Hailey Baldwin akkor lett gyanús, mikor több mint egy hónapja látták őket bevonulni a hivatalba, ahol a házasságokkal kapcsolatos papírokat intézik. Néhány szemtanú már akkor azt állította, hogy megtörtént az eskütétel, de sokáig kérdéses volt a dolog. Aztán október elején fény derült az igazságra, a szerelmesek tényleg hivatalosan is összekötötték életüket, Justin tanúja pedig egyik legjobb barátja, Josh Mehl volt. Azért gyorsan megnyugtatták a rajongókat, hogy lesz majd nagy lagzi is, sőt Shawn Mendes azt nyilatkozta, szívesen énekelne a bulin!

Ezután elterelte a figyelmet az esküvőről Selena Gomez rosszulléte, ugyanis ez Justint is nagyon megviselte. Annyira, hogy még sírni is látták aznap, mikor kiderült, hogy exe megint összeomlott. Azt nem tudni, hogy azóta megnyugodott-e az énekes, viszont egy rajongó olyan sztorival állt elő, ami bizonyítja, hogy Justin Bieber és Hailey  Baldwin tényleg férj és feleség!

Nona Melkoni Kaliforniában pont a szerelmesek mellé kapott helyet egy étteremben. A lány annyira izgatott lett a dologtól, hogy vette a bátorságot és szimplán megkérdezte tőlük, hogy akkor most házasok-e. A válasz pedig egyöntetű igen volt. Nona azt is hozzátette, hogy a pár nagyon kedves volt vele, és boldognak tűntek. Állítólag Justin még azt mondta, hogy Haily az ő angyala.

Persze biztos  te is örülnél, ha a lánynak mondjuk videó felvétele is lenne a történtekről, de azért ez is elég nagy dolog, igaz?

Címkék: hailey baldwin házasság Justin Bieber külföldi sztár rajongó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség