2018.10.19.@ 14.10

Valójában ennyi ideje terhes Meghan hercegné

Már szemmel láthatóan, édesen gömbölyödik a royal-lány pocakja, szóval a szakértők meg tudják tippelni, mióta vár babát. Te hány hónapra saccolsz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Valójában ennyi ideje terhes Meghan hercegné

Ezt az évet úgy, ahogy van vitte Meghan hercegné és Harry herceg, hiszen az esküvőjük is meseszép volt, minden képen ordít róluk, hogy mennyire szerelmesek és most még az első bébi is úton van. Igazi tündérmese az amerikai lányról, akibe beleszeretett a herceg, majd boldogan éltek. Persze itt is akadtak nehézségek, hiszen Meghan apja és testvére mindent elkövettek, hogy alaposan beégessék őt a világ, de főként a királyi család előtt, amit szerencsére a palotában egy percig sem vettek komolyan. Most pedig végképp nem engedik az ártó és negatív kommenteket a hercegné közelébe, hogy boldogan és kiegyensúlyozottan várhassa az első babáját.

A gólyahírre egészen október 15-ig kellett várni, pedig már korábban is felreppentek a hírek, hogy a párosnak hamarosan gyereke fog születni. Voltak, akik még a gyors esküvőt is annak tudták be, hogy Meghan biztos terhes, de tény, hogy idén nyáron a szokásosnál is több jel utalt arra, hogy valami megváltozott. Például az egykori színésznő leállt a mesteséges hajegyenesítéssel, ahogy anno Katalin is tette a babavárós időszakban. Na de akkor pontosan mióta is várndós Meg? Mivel a royal család hivatalos Twitter oldala szerint tavaszra várható a csöppség és 3 hónap előtt nem szokás bejelenteni a nagy hírt, ezért Meghan nagyjából 4 hónapos terhes lehet. Te is alig várod, hogy láthasd a bébit?


A hivatalos bejelentés Meghan terhességéről.

Címkék: bab harry herceg külföldi sztár meghan markle terhes várandós

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség